Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Hogy én is és ő is kölcsönösen vonzódunk egymáshoz?
"Van köztetek energetikai vonzás".
Ezt rám és egy olyan férfira mondták,akivel még csak
ismerkedem.
Bocsi, szerintem is hülye a kérdés,de ez a megfogalmazás kicsit ködös.
(ismerős mondta)
32 N
35 F
Köszi
Ez egy hülyeség. Ezt akkor szokták mondani a "barátok" amikor nyűstölnek hogy: jajj de szépek vagytok,ilyesmi.
Belül persze én semmi komolyat nem akarok.
Ismerős neked ez az érzés?
Ez konkrétan semmit sem jelent. Az "energetika" szót átvette és tönkretette az ezotéria, miközben nem társítanak hozzá semmiféle értelmes, összefüggő jelentést. A vonzás szintúgy.
Ha kivonod ebből az ezós baromságot, annyi marad, hogy "ránézésre illetek egymáshoz", de ez nyilván csak egy random, szubjektív vélemény.
oké,köszi:)
nekem amúgy azt jelentette, hogy : van köztünk vonzalom.
kölcsönös. tehát én is vonzódom hozzá és ő is hozzám.
az energetika egyébként szerintem szimplán energiát jelent, tehát az energetikai vonzás az pedig vonzalmat.
Magyarra lefordítva. Az,hogy "illetek egymáshoz", vagy " van köztetek vonzalom" az két totál más dolog.
A töri tanáromhoz is illenék amúgy, de vonzalom egy szikrányi sincs.Úgyhogy eléggé más a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!