Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen olyan párra várni, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és belsőleg is klappolunk, valakinek valamiben úgyis kompromisszumot kell kötnie?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 21:37
1/4 ASOT válasza:
Biztos fiatal lehetsz még ha ilyet kérdezel.
A többség alapból nem is megy oda senkihez ismerkedni ha nem vonzó a számára. Az meg hogy a belső mit rejt maga alatt az később kiderül, és apróbb hibái mindenkinek vannak, de ezeket elfogadjuk.
2/4 viktorvarga válasza:
hiába passzol sokminden valami ugyis szar,jólnézki de büdösa szája,nem szép de van pénz,izmos de okosis:)
nincs tökéletes,ha van is csak 1 darabig az.
3/4 anonim válasza:
Olyan, akivel TÖKÉLETES lesz az összhang, olyan soha nem lesz, hiszen akkor saját magaddal kellene összejönnöd. :)
Minimális kompromisszum mindenképpen kell, de minél kevesebb, annál jobb.
4/4 anonim válasza:
Én találtam olyat, akivel tökéletes nden. Viszont nem kevés időbe telt, mire ilyen pasira akadtam:) 5 év. Kölcsönös a vonzalom, belsőleg remekül összepasszol a személyiségünk, eszméletlen jó a szex, és még szerelmet is érzek, életemben először. Egyezett a véleményünk arról hogy házasodni szeretnénk, ami már megvolt, és gyerekeket is akarunk idővel. Szóval megvan bennünk az is hogy felelősséget vállaljunk a kapcsolatért, és nem féltünk elkötelezni magunkat, mert lelki társak vagyunk. Nekem ezek fontos dolgok voltak, és neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!