Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csak őszintén rossz érzést kelt ez bennetek,
hiányérzetetek van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Amikor menstruálok, akkor az első 2-3 napban nagyon erős görcseim vannak, ilyenkor nincs kedvem szexelni, de nagyon jólesik, ha a párom simogatja a hasam, hozzám bújik, puszilgat. Általában én is viszonzom, de sokszor volt már ebből probléma, hogy állítása szerint felhúzom és félbehagyom, ami neki így rossz érzés, akkor inkább hagyjam, pedig nem a nemi szervénél csinálom. A kérésére próbáltam orálisan kényeztetni pár alkalommal ilyenkor, de konkrétan annyira rosszul vagyok, hogy nem bírok semmire sem koncentrálni, csak a görcseimre, látja rajtam, hogy nem élvezem, ami neki sem jó (máskor nincs vele bajom).
ha a másik (bármi miatt) szarul van, akkor nem erőltetjük a szexet és szexuális dolgokat, ez alapnál is alapabb. írnám, hogy ezt már a nagycsoportos óvodások is felismerik, csak ők még ugye nem akarnak szexelni.
másrészt nekem valahogy az a normális, hogy míg mensi van, megoldom magamnak oszt cső. nem hetekig/hónapokig tartó szünetről van szó, nehogy már pár napot ne bírjak ki.
tegnap 10:18
3/27 anonim válasza:
Illene kibírnia pár napot. Akkor is, ha beindul.
Nem is tudnék kérni még orális kényeztetést sem, ha azt látom, hogy a nő/párom/feleségem rosszul érzi magát.
40f
tegnap 10:21
4/27 anonim válasza:
2., 3. pont ez tetszik neki benne, hogy ilyen "férfi" "vadállat"
ti meg ilyen kis érzelmes puha p-k
tegnap 10:23
5/27 anonim válasza:
Szóval erősen görcsölsz, ezért a párod simogat, amitől könnyebb elviselni. Ezt azzal viszonzod, hogy te is simogatod amitől beindul és megsértődik, hogy nem lesz belőle semmi komolyabb. Hát akkor te ne simogasd és nem is fog beindulni, nem?
tegnap 10:24
6/27 anonim válasza:
Nőként frankón nem értem az egész szitut, ha rosszul vagy, miért kell egyáltalán belekezdeni egy ilyenbe? A pasid meg persze hogy beindul, ha nekiállsz simogatni őt azokon a helyeken, ennek mi értelme, ha nem is kívánod az egészet?
tegnap 10:24
7/27 A kérdező kommentje:
Nem érzéketlen .aszfej, mondta, hogy jólesne neki olyankor is legalább az orális szex, megpróbáltam néhányszor, nem érzem ilyenkor komfortosnak, nem erőszakolja rám, hogy márpedig mindig csináljam neki akkor is, ha menstruálok. Nem olyan helyeken simogatom, hátát, mellkasát, karját, arcát szoktam olyankor. Szóval nem esik jól a pasiknak, ha csak úgy simogatja őket a barátnőjük, hogy aznap nem akar többet?
tegnap 10:29
8/27 anonim válasza:
Hát ha sztd nem az akkor szpd le görcsök közepette.
tegnap 10:33
9/27 anonim válasza:
"Szóval nem esik jól a pasiknak, ha csak úgy simogatja őket a barátnőjük, hogy aznap nem akar többet?"
ez teljesen változó. valaki kifejezetten igényli úgy is, ha tuti nem lesz semmi több, valaki meg nagyon nem szereti, ha nincs folytatás. ő ezek szerint az utóbbi kategória.
tegnap 10:34
10/27 anonim válasza:
#7 Te tudod, hogy mitől indul be a párod. Ha a simogatás beindítja, akkor hanyagold amíg vérzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!