Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, csak őszintén rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, csak őszintén rossz érzést kelt ez bennetek, hiányérzetetek van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Amikor menstruálok, akkor az első 2-3 napban nagyon erős görcseim vannak, ilyenkor nincs kedvem szexelni, de nagyon jólesik, ha a párom simogatja a hasam, hozzám bújik, puszilgat. Általában én is viszonzom, de sokszor volt már ebből probléma, hogy állítása szerint felhúzom és félbehagyom, ami neki így rossz érzés, akkor inkább hagyjam, pedig nem a nemi szervénél csinálom. A kérésére próbáltam orálisan kényeztetni pár alkalommal ilyenkor, de konkrétan annyira rosszul vagyok, hogy nem bírok semmire sem koncentrálni, csak a görcseimre, látja rajtam, hogy nem élvezem, ami neki sem jó (máskor nincs vele bajom).

tegnapelőtt 10:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem olyan nem létezik, hogy a nő majd összeesik a fájdalomtól és neki áll szopkodni, vagy simogatni a férfit. Ilyen nincs bárki bármit ír! Ha nekem migrénem van élni nincs kedvem és örülök tényleg, hogy elalszok.

A kérdező pedig már többször leszopta!

Most ez vagy trollkodás és direkt szítsa a feszültséget a válaszolók között, vagy a kérdező hazudik és fele annyira nem fáj a hasa mint előadja.

Sőt direkt élvezi a helyzetet, hogy felizgassa a pasit és aztán kéreti magát.

Majd megteszi amit kér, vagy szó nélkül belemegy és aztán rá fogja, hogy ő az érzéketlen pedig ő játszik a tűzzel, sőt szándékosan begyújt, hogy magának bizonyítsa milyen ellenállhatatlan.

A kérdező maga leírta, hogy a férfi nem élvezi mégse amikor leszopja és akkor sejthető, hogy nem fejezi be.

Na de ha a kérdező óriási görcsök mellett felizgatja a párját és le is szopja többször akkor nyilván a férfi is arra következtet, hogy mégse fáj annyira.

Tehát lehet pöcs, lehet fszfej, de a kérdező idézi elő a helyzetet amikor megteszi amit tesz.

Én még olyasmit tényleg nem hallottam, hogy fáj a hasa, dereka a menstruáció miatt, de azért simogatja ahol tudja és kielégíti.

tegnapelőtt 13:02
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

#21 Én voltam akkora lábtörlő, hogy ha az exem bedurcizott, akkor belementem olyanba, amit amúgy kvára nem akartam.

(Igen, jeleztem hogy nem akarom, és közben is látszott rajtam, szóval nem kérettem magam. Egyszerűen csak olyan szinten be tudott durcázni - ajtócsapkodós, hibáztatós, "bezzeg én, bezzeg mások" hiszti - hogy a békesség kedvéért tettem. Aztán persze beláttam és szakítottam, de na)

tegnapelőtt 13:05
 23/27 anonim ***** válasza:
29%

Jó, hogy valaki felmosórongy, de mindent azért csinál, hogy maga mellett tudja a pasest.

(Fordított nemekkel is előfordul!)

Direkt azért izgassa, hogy magának bizonyítsa be milyen csábító, ellenállhatatlan és mivel nem akarja elveszíteni a pasit megteszi.

Viszont a pasi persze, hogy arra jut fejben, hogy nem fáj (annyira) a hasa ha ő simán "fájdalmak" között többször leszopja, beizgatja és akkor belemegy.

Már megkérte, hogy ne simogassa, de a kérdező mégis csinálja.

Akkor miért a férfi a rossz amikor minden cselekedetével mutatja a kérdező, hogy ő teremti a helyzetet pont amiatt, hogy felmosórongy(nincs önbizalma, önbecsülése igazság szerint)? Abból akar szerezni nőiességet, vagy gerincet, hogy ő az "agresszor" és aztán ő az "áldozat". De nem az hiszen önszántából megy bele...Le is írta, hogy nem erőlteti rá a pasija hanem ő akarja.

tegnapelőtt 13:15
 24/27 anonim ***** válasza:
24%
#13 Itt egyedül te fogsz egyedül megrohadni (szerencsére)! :D
tegnapelőtt 13:35
 25/27 anonim ***** válasza:
17%
Kajak nem bír ki 3 napot elélvezés nélkül?
tegnapelőtt 16:23
 26/27 anonim ***** válasza:

#25 miért bírná már ki amikor kérdező még a halálos ágyán is képes lenne kielégíteni? Ő szopja le és ő fogdossa, simogatja. Megkérte a pasija többször, hogy ne csinálja:

"nagyon jólesik, ha a párom simogatja a hasam, hozzám bújik, puszilgat. Általában én is viszonzom, de sokszor volt már ebből probléma, hogy állítása szerint felhúzom és félbehagyom, ami neki így rossz érzés, akkor inkább hagyjam"

Hogyha a kérdező semmibe veszi a kérését akkor a párja miért legyen rá tekintettel?

A kérdező megtesz érte mindent, de úgy tűnik nem élvezi az orális szexet a párja mert a kérdező "nagyon rosszul érzi magát":

"nem bírok semmire sem koncentrálni, csak a görcseimre, látja rajtam, hogy nem élvezem, ami neki sem jó"

Vagyis abbahagyják hiszen nincs végig erekciója.

A kérdező tartsa tiszteletben a kérését, ne simogassa, szopja le ha egyszer görcsöl és akkor nem lesz tovább gond.

tegnapelőtt 17:32
 27/27 anonim ***** válasza:

Abszolút megértem, és empatikus vagyok ilyenkor, nekem se jó, ha ő nem kívánja. Volt, hogy egy hónapig nem volt szex, mert elég komoly egészségügyi problémái voltak, és maximálisan megértettem, ápoltam, gondoskodtam róla, orált sem vártam el tőle (bár néhány alkalommal kézzel kielégített, az azért jólesett, de ha nem lett volna semmi, az sem zavart volna).

Mensivel azonban kifejezetten szerencsés vagyok, minden csajnál másképp játszódik le ez, a barátnőm konkrétan olyankor kivánósabb lesz, mint mikor nem menstruál. És már felajánlottam számtalanszor, hogy engem nem zavar, és szexelhetünk is, de nem is engedi, hogy odanyúljak. Cserében kb minden nap alaposan leszop. Azért nem rossz, de ha nem így lenne, az sem zavarna.

Lehet a pasid exe is ilyen volt, azt hiszi minden csajnál így megy. Nem tudom.

tegnap 08:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!