Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragszik meg a pasim rám azért mert nem rakom ki őt facebookon borítóképnek és nem rakom ki hogy kapcsolatban?
FB-on be lehet külön állítani, hogy ezek a kapcsolati státusz változások soha ne jelenjenek meg a hírfolyamban.
Vannak olyanok, nő is férfi is, akik nem kérésre állítják be, hanem saját maguk döntenek így, mert így tartják tisztességesnek a párjukkal szemben...
Amúgy meg nem feltétlenül csak a legbelső körre tartozik. Ha ott van a férfi ismerősei között 100 kolléganő, akik szivecskézik a képeit, akkor lehet, hogy leállnának, ha tudnák, hogy kapcsolatban van és nincs esély. Érdekes.
20, jelenleg nincs, mert valóban jellemzően csak nyűg. Nem, nem tudtam, soha nem foglalkoztam vele. Egyszer egy ilyen paprika jancsi miatt kiraktam még 10+ éve, megvolt a rossz tapasztalat és többet nem tettem. Jó hagyomány, ápolom azóta is, pedig volt több éves együtt élős kapcsolatom is azóta. Mondjuk az a pasi nem vekengett rajta, hogy mi van kint, vagy épp mi nincs. Ha bízik bennem, úgyis mindegy mi van kint, ha nem, akkor meg pláne. Mint írtam, a kérés mögötti indíték eleve unszimpatikus.
Így, hogy nincs kint semmi, szökőévente ír valaki, amit nem nyitok meg. Nem vagyok aktív, mint írtam nem asztalom a magamutogatás. Évente, kétévente rakok ki új profilképet és pont ennyit osztok meg. Nincs okuk irogatni.
Ha valaki bikinis képeket posztol és ott éli az életét, annál valóban fura, hogy miért nem vágyik rá, hogy szétkürtőlje a kapcsolati státuszát. Nálam nem. Ha házasságig jut a dolog, azt szívesen kiteszem. Random önbizalom és bizalom hiányos Gézák kedvéért nem. Ha azt feltételezi, hogy pasizok a háta mögött, az úgyis még ezer konfliktust szül akkor is, ha itt beadom a derekam. Ha meg bízik bennem, leszarja. Előbbivel eleve nem kell kapcsolat, így, ha patáliázik, érzelmileg zsarol stb. hogy elérje a célját, kirakom. Ha ezért ő tesz ki, az meg csak áldás.
Kérdező, zsarolásnak ne engedj.
23 Még mindig nem érted, hogy ez nem arról szól, hogy a 2 ember tudja-e, hogy ők kapcsolatban vannak egymással.
Azt tudom mondani, hogy én is tök feleslegesnek tartottam, meg kikértem magamnak, aztán lett egy olyan párom, aki mellett boldogan felvállaltam a kapcsolatban státuszt. Ahogy 21-es is írja, a társunkkal szemben is így tisztességes, már ha hosszútávra tervezünk vele.
Nálam csak ismerősök látnak képeket és adatokat (nyilván a profil (egy egyszerű kép) és borító képem (izlandi) nyilvános).
Adatnak csak annyi van kinn, hogy hol születtem.
Idegeneket vissza se jelölök és ha írnak is kéretlenbe rakja, amit kb évi egyszer ha megnézek.
Aki számít tudja, hogy van párom...a többi meg nem érdekel.
Néha rakok ki egy-egy képet, de pl utazásokról se szoktam.
Ha enélkül nincs meg a bizalom illetve ezen múlik, akkor a fene megette.
N 32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!