Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragszik meg a pasim rám azért mert nem rakom ki őt facebookon borítóképnek és nem rakom ki hogy kapcsolatban?
Jó lenne tudni, hogy most felnőttek vagytok-e vagy kamaszok. A kategória a kamaszoké, de felnőttet emlegetsz a leírásban.
Az agyament közösségi média kultúrája sok dolgot diktál, ami elvárásként fogalmazódik meg. Úgy érezheti, ő ettől több lesz... Hamis illúzió! Mi lenne, ha fent sem lennél ezeken a portálokon, akkor arra kényszerítene, hogy regisztrálj?
Lehet, érdemes lenne elgondolkodni a kapcsolat jövőjén, mert ha ennyire az elején már gond van egy ilyenből, vajon mik lehetnek még a háttérben... Szinte fixre veszem, hogy egymás alapos megismerése nélkül mondtátok ki, hogy együtt vagytok; tehát lesz még bőven meglepetés.
Szerintem ez egyrészt gyerekes, másrészt meg irányítani próbál és elérni, hogy "más pasik tudják, hogy te foglalt vagy".
F
Az még semmi, hogy írd ki, hogy kapcsolatba vagy, de hogy ő azt akarja, hogy ő legyen a borítóképed röhejes. Páváskodik a kisfiú, magába szerelmes, nem bízik benned meg, vagy szó szerint ratyi? Nem sokat gondolkodnék, ki se írtam volna kérdést hanem már túl lennék a szakításon. Amúgy ő várja el, hogy mutasd ki mennyire szereted, komolyan gondolod vele FB segítségével, de közben leszedett téged a sajátjáról mert te nem raktad ki.
Mint egy dedós. Alig vagytok együtt, de már nyitogassa a lepcses csőrét, dirigálna neked, sőt érzelmileg zsarol.
Hiszen ha őt azt mondja, hogy csak akkor hiszem el, hogy szeretsz ha eleget teszel nekem akkor zsarol, manipulál.
Tele van intő jelekkel a fickó és ha te vele maradsz akkor te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. Készülj fel rá, hogy most ez a kívánsága, de nem fog leállni hiába hallgatsz rá hanem meg fogja mondani milyen képeket rakhatsz ki, kikkel beszélgethetsz, kiket jelölj vissza, vagy milyen ruhát hordjál mert mint írtam retardált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!