Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért haragszik meg a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszik meg a pasim rám azért mert nem rakom ki őt facebookon borítóképnek és nem rakom ki hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem szeretem az ilyet , szeretem de sajnos ő nagyon ragaszkodik hozzá, hogy rakjam ki. Hogy győzhetném meg, hogy nem ezen múlik a jó kapcsolat?

jan. 4. 16:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki rá akar rá ír utolsó és nemcsak neten lehet ismerkedni! Ne írjon ki semmit hanem hagyja el.
jan. 4. 17:05
 12/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem m1? Csináld meg amit kér ebbe még senki sem halt bele.
jan. 4. 17:12
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

"Miért haragszik meg a pasim rám"

Megkérdezted már tőle?

jan. 4. 17:16
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg attól tart, hogy mindenfajta pasi írogat neked, rendszeresen hallok ilyen panaszokat, és hiába is írja ki egy nő, hogy kapcsolatban, az nem tartja vissza az ilyen pasikat akik facebookon szeretnének ismerkedni. Bár lehet az sem, hogy közös képet tennél ki.

Inkább beszéld meg vele, hogy lekorlátozod a profilod láthatóságát, hogy csak az ismerőseid lássák és tudjanak neked írni, így ismeretlenek nem fognak megtalálni.

jan. 4. 17:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha nincs köztetek bizalom akkor kár együtt lenni tovább. Hiába rakod privátba a fiókot, vagy rakod ki, hogy együtt vagytok még képekkel is amikor a való életben ha meg akarod csalni megteszed. Nem a frászbukon csalod meg hanem bárhol ha akarod. Amúgy őt megcsalta valamelyik exe, vagy ő csalta meg némelyik exét és most rajtad veri le? Ha te nem adsz okot bizalmatlanságra akkor nincs oka féltékenykedni, nem hinni el, hogy szereted. Ergó ő magából indul ki és igazából semmi köze hozzád.

Hülye lennél hallgatni rá. Amúgy se szeret ha feltételeket szab...

jan. 4. 17:39
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"hogy mindenfajta pasi írogat"

Ezt be lehet állítani.

Amúgy meg rohadt szánalmas az egész Facebook mizéria.

jan. 4. 17:44
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kapcsolatba vagytok, esetleg oke lehet, de boritokepnek.😀 atyauristen. Oreg vagyok mar.
jan. 4. 17:56
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

Kapcsolati státuszt be lehet úgy állítani, hogy csak az ismerősök lássák és nem kötelező megnevezni, hogy kivel. Én aktív facebook felhasználóknál hiányolom, ha pl még eljegyzés után sem teszi ki a 2 fél, hogy kapcsolatban van. Pedig igenis lehet ez egy jelzés az 500 ismerősének, hogy foglalt emberről van szó. Nyilván az is jelzésértékű, hogy van, aki ezt felvállalja.

Olyan női ismerősöm is van, akinek elég kihívó képei vannak fent nyilvános státusszal, pedig kapcsolatban van, nem értem őt sem, a barátját sem.

jan. 4. 18:21
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Engem végtelenül irritálnak a "gratulálok " és a szinglire visszaállításnál a "jaj mi történt, sajnálom" kommenteket egyaránt. A legbelsőbb kör (család és barátok) úgyis tudni fog róla, sőt, meg is ismeri majd, a többiekre meg nem tartozik a dolog.

Ha egy pasinak nem elég, hogy nemes egyszerűséggel nem látható a kapcsolati státuszom a neten, azzal nincs dolgom. Se a fèltékenykedés, se a magamutogatás nem az én stílusom és el sem viselem. Nem azért nem teszem meg, mert leesne a karikagyűrű az ujjamról, hanem azért, ami a kérés mozgatórugója.

jan. 4. 18:29
 20/28 anonim ***** válasza:
67%
#19 Ugye tudod hogy nem muszáj megosztani, csak simán be lehet állítani, hogy kapcsolatban vagy és kész. Jah, hogy gáz lenne ha esetleg egy pasi látja, hogy van barátod? Az meglehet, de ha nyűg a kapcsolat akkor lépj ki.
jan. 4. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!