Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom, nagyon faj amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom, nagyon faj amit a baratom tett. Sirogorcsoket kapok, normális, hogy ez ennyire faj?

Figyelt kérdés

Normlis, hogy ennyire osszetortem? Nem tudom kivel megbeszelni..jarok pszichológushoz is, de szerintem nem fogta fel, hogy mennyire kikeszultem, mert elotte nem sirtam.

2 eve vagyok a baratommal, ez ido alatt tobbszor elofordult, hogy nem mondott el dolgokat tudatosan nekem. Amikor ezeket megtudtam akkor elmondtam mennyire faj ez nekem es nem tudok igy bizni benne, ha ezt teszi. Megigerte, fogadkozott latva hogy mennyire faj ez nekem, hogy soha nem fog titkolozni, atlathato lesz.

Most pedig meg tudtam, hogy megint titkol valamit, hiaba kerdeztem ra tagadta, a szemembe nezett es hazudott. Azt kerte bizzak benne. Nem birtam es elmondtam tudok mindent. Azzal vedekezik ami valoban ertheto, hogy gyerekkent ot mindenert eloszedtek/buntettek es neki felelmetes elmondani sok dolgot igy inkabb elhallgat sok mindent. Aztan meg engem akart okolni, hogy nekem kellene igy vagy igy viselkednem es megertenem es tamogatnom ot ebben.

Teljesen osszeomlottam, melysegesen csalodtam benne. Konkretan vagy elfogadom, hogy olyan ferfival vagyok aki mindig titkolozni fog es igy soha nem ismerem meg igazan vagy szakitok vele most. Sirogorcseim vannak ettol az egesztol, nem ertem miert ilyenek az emberek, miert igernek, ha nem kepesek betartani miert artanak a masiknak miert jo a masikkal jatszani?

jan. 4. 13:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
78%
#30 Nyilván jobb lenne szakítani, de neked tetszene ha minden kis apróságot el kellene mondanod a párodnak és ha elfelejtenéd akkor még te lennél a hazug? Az teljesen rendben van, hogy őszintének kell lenni, de gondolatőrséget játszani más emberrel, azt hinni, hogy van hozzá jogod egyáltalán nem normális!
jan. 4. 15:20
 32/40 anonim ***** válasza:
71%

30 vagyok.

Közbe olvastam a kommentjeid...hagyjuk is.

jan. 4. 15:20
 33/40 anonim ***** válasza:
12%

31 Egy nem ismersz.

Kettő nem szóltam hozzád.

Három írtam...utólag, hogy...

jan. 4. 15:22
 34/40 anonim ***** válasza:
67%

#30 Egy kérdést tettem fel neked, hogy tetszene-e és kifejtettem, hogy szerintem nem lehet elvárni senkitől sem amit ő szeretne mivel lehetetlen véghez vinni és egyáltalán nem egészséges.

Nem lehet veled véleményt cserélni ezek szerint durva pokróc.

jan. 4. 15:26
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet...most nincs kedvem xd.

Bocs, ha túl reagáltam.

jan. 4. 15:51
 36/40 anonim ***** válasza:
12%

"Folyamatosan titkolozik annakellenere, hogy megkertem es megbeszeltuk, hogy nekem ez nem fer bele."

2 éve sírsz emiatt és mégis vele vagy? Akkor úgy látszik, mégiscsak belefér neked, vagy szeretsz szenvedni.

Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

jan. 4. 16:19
 37/40 anonim ***** válasza:
75%
Ha neked az őszinteség ennyire fontos, akkor neked kellene példát mutatnod és nem tesztelgetned hogy mikor mondja el, hanem neked elmondanod hogy tudod. Mert az konkrét hazugság ha úgy kérdezgetsz mintha nem tudnál róla, miközben tudsz róla. Magadba is kellene nézned néha. Nem az van hogy neked mindent szabad, de te elvárod hogy mindent azonnal megtudj, és minden info nálad legyen mert nálad a kontroll. Ha ilyen agresszor vagy akkor mások is egyre több dologba nem fognak beavatni.
jan. 4. 16:37
 38/40 anonim ***** válasza:
25%
"normális, hogy ez ennyire faj?" - Nem normális. Valami másnak is kell ott lennie a kapcsolatban, ami az igazi bajod.
jan. 4. 16:38
 39/40 anonim ***** válasza:
Az őszinteségnek benned kellene, hogy legyen viszont hogyha a barátod 2 év alatt nem jutott el arra a szintre, hogy megbízzon benned akkor nem kizárólag ő a bűnös hanem te is. Vagyis az őszinteség egy erény, vagy pozitív tulajdonság, de a bizalom oda-vissza működik. Ha te nem tudtad elérni nála, hogy elmondja az érzéseit, gondolatait magától és még kontrollálod is, beszabályozod, hogy mindent mondjon el akkor vissza nyalt a fagyi. Mivel erőszakos vagy így ő soha melletted nem fog tudni kitárulkozni mert védekezik a támadásod ellen. Persze próbálkozik ő hisz elmondta, hogy neki nehezen megy, de te egyáltalán nem veszed figyelembe a próbálkozását mivel egy egoista és kizárólag magát szerető egyén vagy. Csodálkozom, hogy még elbír téged viselni, de valószínűleg egyszer bele fog fáradni, hogy te dirigálni akarsz mintha te valamilyen uralkodó lennél.
jan. 4. 16:50
 40/40 anonim ***** válasza:
50%
A csávó érdekében hagyd el őt... Beteg vagy.
jan. 5. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!