Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy párkapcsolati sérülés után évekig vagy már soha nem is akarsz ismerkedni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 31 éves, de valahogy azt érzem ki akarom élvezni a szingliség előnyeit. Utazni akarok, magammal törődni, sokat pihenni.dec. 29. 09:47
2/7 Noren1989 válasza:
Én hosszabb kapcsolatnàl szenvedtem el hasonlót. 3év együttélés utàn 3évig senkihez sem volt kedvem.
Szóval azt mondanàm, h előfordul, igen.
3/7 A kérdező kommentje:
2) és hogy élted meg a mindennapokat a szakítás után?
dec. 29. 09:54
4/7 Noren1989 válasza:
Ittam, és depressziós voltam. Az a nő a màsik felem volt, évekig.
5/7 anonim válasza:
Én most azt mondom, hogy soha többé nem fogok ismerkedni. A rossz tapasztalat enyhe kifejezés.
Közben meg szingliként nagyon is jól érzem magam. Szabad vagyok, élem az életem, kolonc nélkül gyorsabban haladok a céljaim felé. A szex sem hiányzik, az utóbbi pár évben ott is csak rossz tapasztalatokat szereztem az utolsó kapcsolatomban.
Nem hiszem, hogy spontán összefutok egy olyan férfival, akiért még egyszer belevágnék. Tehát ez is kizárható.
6/7 anonim válasza:
10 éve szabadon és nyugalomban élek.Egyszer sem bántam meg.Csak a rossz dolgokat veszítem el azzal, hogy nem próbálkozom többé.
N
7/7 anonim válasza:
Pár évig rendben van, de azért ne maradj örökre egyedül. Vannak még rendes emberek a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!