Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki párkapcsolatban érzelmileg bántalmaz, nála ez tudatos vagy így alakult ki a személyisége valami lelki sérülés miatt?
Teljesen mindegy, es nem számít! A bántalmazás akkor is bántalmazás, ha éppen így született, megverték a szomszéd kölykök, apa anya verte, ivott, csúnyán nézett rá a bohóc stb…
Törvény, hogy NEm fogod tudni megvaltoztatni!!!
Mindegy, miert van, egy felnott embernek fel kellene ismernie az okoat es a viselkedeset es ha magatol nem tud rajta valtoztatni, akkor szakember.
Engem is ertekt traumak, megsem takarozok azzal, milyen csaladbol jottem. Felnottem, az eletem az en felelossegem es nem akaromt tovabb cipelni es tovabb adni azokat a serelmeket, amiket elszenvedtem.
Nő vagyok, és aztnhiszem, érzelmileg bántalmazó kapcsolatban vagyok
De nem mindig bántalmazó, van, hogy kedves, van, hogy jól bánik velem....
Valamiért velem akar lenni, pedig képtelen vagyok megfelelni az elvárásainak.
Van akinel nem tudatos.
Mindegyis. A legrosszabb az egeszben, hogy sose fognak rajonni, hogy mit tettek. Volt egy szemely, akit meg akartam erteni, nem nyilt meg sose kelloen. Meg mindig elszomorit. De ugyanakkor az ilyen embert tavolra el kell kerulni.
Nem magyarazat az, hogy lelki serules erte. Sok embert ert. Az ilyennek a szemelyisegevel vannak bajok.
Normalis ember nem bantja azt, akit a legjobban szeret elvileg, vagy akarkit akit szeret. Meg ha akaratlanuk is megbantod a masikat, vagy kicsuszik a szadon valami, akkor se ismetelgeted ujra es ujra ugyanazt a notat. Szerintem az ilyen embereknek a szemelyisegevel van baj, meg az empatia hianyaval. Sokak meg feljogositva erzik magukat arra, amit pofaznak es az egojukkal szolalnak fel.
Ok azok az emberek, akik a sajat hianyossagaikat, hibaikat azzal kompenzaljak, hogy a masikra projektaljak meg oda szurnak, ahova lehetoseguk tamad. Rossz emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!