Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom, nagyon faj amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom, nagyon faj amit a baratom tett. Sirogorcsoket kapok, normális, hogy ez ennyire faj?

Figyelt kérdés

Normlis, hogy ennyire osszetortem? Nem tudom kivel megbeszelni..jarok pszichológushoz is, de szerintem nem fogta fel, hogy mennyire kikeszultem, mert elotte nem sirtam.

2 eve vagyok a baratommal, ez ido alatt tobbszor elofordult, hogy nem mondott el dolgokat tudatosan nekem. Amikor ezeket megtudtam akkor elmondtam mennyire faj ez nekem es nem tudok igy bizni benne, ha ezt teszi. Megigerte, fogadkozott latva hogy mennyire faj ez nekem, hogy soha nem fog titkolozni, atlathato lesz.

Most pedig meg tudtam, hogy megint titkol valamit, hiaba kerdeztem ra tagadta, a szemembe nezett es hazudott. Azt kerte bizzak benne. Nem birtam es elmondtam tudok mindent. Azzal vedekezik ami valoban ertheto, hogy gyerekkent ot mindenert eloszedtek/buntettek es neki felelmetes elmondani sok dolgot igy inkabb elhallgat sok mindent. Aztan meg engem akart okolni, hogy nekem kellene igy vagy igy viselkednem es megertenem es tamogatnom ot ebben.

Teljesen osszeomlottam, melysegesen csalodtam benne. Konkretan vagy elfogadom, hogy olyan ferfival vagyok aki mindig titkolozni fog es igy soha nem ismerem meg igazan vagy szakitok vele most. Sirogorcseim vannak ettol az egesztol, nem ertem miert ilyenek az emberek, miert igernek, ha nem kepesek betartani miert artanak a masiknak miert jo a masikkal jatszani?

tegnapelőtt 13:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
85%
Csak a lényeg maradt ki, hogy mit nem mondott el.
tegnapelőtt 13:50
 2/40 A kérdező kommentje:

1, teljesen lenyegtelen.

Sok apro dolgot nem szokott elmondani, de tudatosan.

Most epp azt nem mondta el, hogy elhivtak kettonket egy ebedre. Meglepetes lett volna a baratomnak (engem beavattak, hogy meghivtak minket) a parom nem tudta, hogy en tüdőm. Napokig kérdezgettem, de tagadta hogy beszelt volna az illetovel. Nekem kellett elmondani, hogy tudok róla. Ha ezt is eltitkolta meg hany ezer dolgot titkolt el?

tegnapelőtt 13:55
 3/40 A kérdező kommentje:
*tudom
tegnapelőtt 13:55
 4/40 anonim ***** válasza:
67%
Azért azt remélem tudod, hogy minden embernek vannak titkai. Ilyen kis semmiségeken, ha fennakadsz, akkor ott nálad nem stimmel valami. Ha az őrületbe kergeted vele, akkor meg ne csodáld, ha ő fog elhagyni.
tegnapelőtt 14:04
 5/40 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező te ugye szellemileg elmaradott vagy?

"Most epp azt nem mondta el, hogy elhivtak kettonket egy ebedre. Meglepetes lett volna a baratomnak (engem beavattak, hogy meghivtak minket) a parom nem tudta, hogy en tüdőm."

Hogyha te tudtál róla első perctől kezdve és ő nem tudott róla akkor honnan a francból mondta volna el, hogy tud róla?

Neked kellett volna elmondani, hogy tudsz róla és nem neki!

Mégis minek vagy te párkapcsolatban amikor teljesen kikészíted őt és saját magad egyaránt?

Sírógörcs egy meglepetés miatt ami neki szántak veled együtt, végig tudtál róla, de ő rá haragszol? Isten mentse meg tőled és minden férfit a jövőben! 👀

tegnapelőtt 14:08
 6/40 anonim ***** válasza:
72%

Most a rinyalas mellett miert nem lehet leirni a konkret lenyeget?

Nem tudjuk mekkora volumenu dolgokat nem mond el, es csaj jeleznem nem is kell mindent elmondani. Vannak dolgok amik nem rad tartoznak, a parkapcsolat nem egyenlo hogy innestol minden dolgarol tudnod kell reszletesen

tegnapelőtt 14:11
 7/40 anonim ***** válasza:
70%
Én se értem egyáltalán miért vagy kiakadva. Tönkretettél neki egy meglepetést és csak azért, hogy rólad szóljon minden. Szerintem te nem vagy fogyatékos vagy, bár lehet annak nevezni hanem nárcisztikus személyzavaros és még a jó Isten se tud rajtad segíteni. Őt hibáztatod mindenért miközben bántalmazod és ő az áldozatod. Remélem minél előbb szakít veled és soha más férfit nem tudsz tönkretenni.
tegnapelőtt 14:12
 8/40 anonim ***** válasza:
67%
Nem normális. Maga a sírás sem ilyen kis piszlicsáré dolgok miatt, nehogy a sírógörcs.
tegnapelőtt 14:15
 9/40 A kérdező kommentje:

8, piszlicsáré dolog, hogy a parod folyton hazudik neked? Ha rakerdezel akkor is tagad? Ez semmiseg? Tenyleg itt tart a mai emberek értékrendje, hogy titkolozni, hazudni teljesen oke? Mikor lettek ennyire kozonbosek az emebrek?

Nekem az oszinteseg az alapja egy kapcsolatnak!

tegnapelőtt 14:19
 10/40 anonim ***** válasza:
61%
De nem hazudott neked! Egyáltalán nem tudott a meglepetésről. A meglepetés azért az, hogy akit meg akarnak lepni az nincs vele tisztában. Szerinted a közös ismerős elmondta neki? Bakker akkor benne se bízol nemcsak a párodban. NEM TUDOTT RÓLA és te elmondtad neki, de végig őt HIBÁZTATOD. Nem vagy normális!
tegnapelőtt 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!