Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom, nagyon faj amit a baratom tett. Sirogorcsoket kapok, normális, hogy ez ennyire faj?
Normlis, hogy ennyire osszetortem? Nem tudom kivel megbeszelni..jarok pszichológushoz is, de szerintem nem fogta fel, hogy mennyire kikeszultem, mert elotte nem sirtam.
2 eve vagyok a baratommal, ez ido alatt tobbszor elofordult, hogy nem mondott el dolgokat tudatosan nekem. Amikor ezeket megtudtam akkor elmondtam mennyire faj ez nekem es nem tudok igy bizni benne, ha ezt teszi. Megigerte, fogadkozott latva hogy mennyire faj ez nekem, hogy soha nem fog titkolozni, atlathato lesz.
Most pedig meg tudtam, hogy megint titkol valamit, hiaba kerdeztem ra tagadta, a szemembe nezett es hazudott. Azt kerte bizzak benne. Nem birtam es elmondtam tudok mindent. Azzal vedekezik ami valoban ertheto, hogy gyerekkent ot mindenert eloszedtek/buntettek es neki felelmetes elmondani sok dolgot igy inkabb elhallgat sok mindent. Aztan meg engem akart okolni, hogy nekem kellene igy vagy igy viselkednem es megertenem es tamogatnom ot ebben.
Teljesen osszeomlottam, melysegesen csalodtam benne. Konkretan vagy elfogadom, hogy olyan ferfival vagyok aki mindig titkolozni fog es igy soha nem ismerem meg igazan vagy szakitok vele most. Sirogorcseim vannak ettol az egesztol, nem ertem miert ilyenek az emberek, miert igernek, ha nem kepesek betartani miert artanak a masiknak miert jo a masikkal jatszani?
De lehet azt hitte, hogy meglepetés neked is és nem akarta elrontani. Szerintem ez nem egy nagy dolog. Tagadta, mert mi mást tett volna, hogy ne rontsa el a meglepit?
Azért ez nem az a kategória, ami miatt bizalmat vesztenék. Nem egy fontos ügy. Ha emellett a fontos dolgokban őszinte (pl veled kapcsolatos érzéseivel, szándékaival), akkor ez nem kellene, hogy gond legyen.
Viszont ahogy olvason ez nálatok visszatérő probléma. A többi titkolózásnál mit titkolt? Esetleg beszéljétek meg, hogy te rettegsz a meglepetésektől és ne tegyen ilyet, vagy beszéljetek meg valami kompromisszumot erre vonatkozóan, pl mondja hogy "lesz egy meglepi, de nem mondhatok többet"
10, szornyu a stilosod. Valamint nem erted amit leirtam.
Azt nem mondta el, hogy meghivtak minket egy ebedre, nyilven nem azt nem mondta el, hogy meglepik, nem is ertem, hogy jott ez a kovetkeztetes.
Ezt tagadta le, hogy beszelt a baratunkkal. Pedig a baratja tobbszor hivta, kereste. Ezt tagadta le a parom folyton es azt hazudta csak annyit beszeltek, hogy mizu. A meglepetest le kellett volna fujni, es ekkor mondtam el a baratomnak hogy tudok rola, hogy elhivtak es nem mondta el. Ekkor jott a szoveg, hogy neki nehez elmondani ilyeneket es lemondta volna titokban. De nagyon sokszor nagyon sok aprosagban tett mar igy. Folyamatosan titkolozik annakellenere, hogy megkertem es megbeszeltuk, hogy nekem ez nem fer bele.
Te abban a mélységesen paranoiás világban élsz, hogy ellened esküdnek össze és mivel párod van rajta vered le. Amúgy pedig mivel lelkileg sérült vagy azt hiszed hogyha neked párod van akkor birtokolhatod és minden gondolatátáról, lépéséről van jogod tudni.
Egyáltalán nem kell minden kis apróságról beszámolni különösen ha semmi köze hozzád.
Ha neki gondjai vannak az anyával, vagy pont hasmenése van és a WC-n nem veszi fel a telót neked nincs előre sehol, hogy muszáj beszámolnia arról, hogy az anyjával összecsapott, vagy a WC-n ült.
Szakíts vele természetesen, már ígyis eleget szenvedett miattad. De vésd észbe, hogy hiába lesz új párod ő sem fog mindent elmondani neked mert nincs hozzá közöd.
9
"Nekem az oszinteseg az alapja egy kapcsolatnak!"
Nem, nem alapja neked. Ha az lett volna, akkor az első (maximum ! második!) alkalommal kivágtad volna mint macskát szrni.
Ez a te értékrended, hogy hagyod, hogy hülyére vegyen valaki és hazudjon.
Sajnálom, hogy ilyen keményen fogalmaztam, remélem átmegy a lényeg, hogy ehhez az egész ügyhöz 2 ember kell. Ő láthatóan nem fog változni/változtatni.
A stílusommal nem tudom mi bajod van amikor te vagy nem normális.
"Most epp azt nem mondta el, hogy elhivtak kettonket egy ebedre. Meglepetes lett volna a baratomnak (engem beavattak, hogy meghivtak minket) a parom nem tudta, hogy en tüdőm."
Ne hazudj amikor ŐT LEPTÉK VOLNA MEG és te tudtál róla míg ő nem tudott.
Amúgy meg ha el is mondta neki a közös barát, hogy meglepetés várja, de te TUDOD, hogy NEM SZERETI a meglepetéseket NEM KELLETT volna meglepetést szervezni neki egyáltalán.
Vagyis magasról teszel arrae, hogy ő mit érez, mit szeret és amikor lemondja JOGOSAN, hogy a HÁTA MÖGÖTT "munkálkodtál" még te vagy felháborodva.
Nem normális!
16, mi? Nem mondta, a meglepetést nem tudta. Szereti a meglepetest..ezt sem irtam, hogy azt nem szereti. Neki az nehez, hogy oszinte legyen. Nem tud oszinte lenni, fel tole. Nem a meglepetestol.
Basszus te egy idegen emberen, hogy tudsz kiabalni meg kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!