Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom, nagyon faj amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom, nagyon faj amit a baratom tett. Sirogorcsoket kapok, normális, hogy ez ennyire faj?

Figyelt kérdés

Normlis, hogy ennyire osszetortem? Nem tudom kivel megbeszelni..jarok pszichológushoz is, de szerintem nem fogta fel, hogy mennyire kikeszultem, mert elotte nem sirtam.

2 eve vagyok a baratommal, ez ido alatt tobbszor elofordult, hogy nem mondott el dolgokat tudatosan nekem. Amikor ezeket megtudtam akkor elmondtam mennyire faj ez nekem es nem tudok igy bizni benne, ha ezt teszi. Megigerte, fogadkozott latva hogy mennyire faj ez nekem, hogy soha nem fog titkolozni, atlathato lesz.

Most pedig meg tudtam, hogy megint titkol valamit, hiaba kerdeztem ra tagadta, a szemembe nezett es hazudott. Azt kerte bizzak benne. Nem birtam es elmondtam tudok mindent. Azzal vedekezik ami valoban ertheto, hogy gyerekkent ot mindenert eloszedtek/buntettek es neki felelmetes elmondani sok dolgot igy inkabb elhallgat sok mindent. Aztan meg engem akart okolni, hogy nekem kellene igy vagy igy viselkednem es megertenem es tamogatnom ot ebben.

Teljesen osszeomlottam, melysegesen csalodtam benne. Konkretan vagy elfogadom, hogy olyan ferfival vagyok aki mindig titkolozni fog es igy soha nem ismerem meg igazan vagy szakitok vele most. Sirogorcseim vannak ettol az egesztol, nem ertem miert ilyenek az emberek, miert igernek, ha nem kepesek betartani miert artanak a masiknak miert jo a masikkal jatszani?

jan. 4. 13:46
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
77%
Na mi lesz, végre leírod, hogy miben "hazudott, titkolózott" vagy se?
jan. 4. 14:43
 22/40 anonim ***** válasza:
58%
Az a nem normális, hogy a barátodnak mondasz egy olyan embert, aki ennyi fájdalmat okoz. Ha nincs bizalom, nincs egészséges kapcsolat.
jan. 4. 14:43
 23/40 anonim ***** válasza:
75%
Érdemes lenne pár példát írnod azokra a dolgokra, amiket nem mondott el neked, mert ezt az egy eset, amit felhoztál példaként, egyrészt nem igazán érthető, mert elég zavarosan sikerült leírnod, másrészt egy meglepetésnek szánt meghívás nem egy akkora hordrejű dolog, hogy indokolt lenne ezen kiborulni.
jan. 4. 14:49
 24/40 anonim ***** válasza:
37%
Igazad van, így a kommentjeid árnyalták a dolgot, ezt én sem tűrném el.
jan. 4. 14:49
 25/40 anonim ***** válasza:
79%

"Azt nem mondta el, hogy meghivtak minket egy ebedre, nyilven nem azt nem mondta el, hogy meglepik, nem is ertem, hogy jott ez a kovetkeztetes."

- De miért mondta volna el amikor meglepetést szerveztél neki? Te TITKOLÓZTÁL előtte és ő rá fogod, hogy csinálta. 😂😂😂

"Ezt tagadta le, hogy beszelt a baratunkkal. Pedig a baratja tobbszor hivta, kereste. Ezt tagadta le a parom folyton es azt hazudta csak annyit beszeltek, hogy mizu. A meglepetest le kellett volna fujni, es ekkor mondtam el a baratomnak hogy tudok rola, hogy elhivtak es nem mondta el. Ekkor jott a szoveg, hogy neki nehez elmondani ilyeneket es lemondta volna titokban. De nagyon sokszor nagyon sok aprosagban tett mar igy. Folyamatosan titkolozik annakellenere, hogy megkertem es megbeszeltuk, hogy nekem ez nem fer bele."

Nem tagadta le, hogy beszélt vele hiszen elmondta, hogy a mizu volt a téma. A meglepetést le kellett volna fújni a háta mögött, de te sipítozol azért, hogy le akarta mondani holott neki szánták a meglepetést? Még mindig nem értem, hogy miért ő a hibás amikor ti rendeztettek neki meglepetést és tönkretetted.

Amúgy meg ha 2 éve egyáltalán nem bízol benne meg mert szerinted hazudik nem picsogni kell hanem már réges rég ki kellett volna tenned. De még mindig vele vagy és te bizonygatod mennyire fontos az őszinteség amikor a szádból segget csinálsz. 🤣🤣🤣

jan. 4. 14:54
 26/40 anonim válasza:
77%

A párod teljesen őszintén elmondta, MEGNYÍLT, hogy ő miért ilyen... Gyermekkori traumat cipel, amit egyszer vagy feldolgozz vagy nem, de sok mindent elfog hallgatni, mert őt buntettek sokszor, es egy védekező funkció alakult ki nála. Ha elég érett lennél, tényleg támogatnád őt. Empatiaval fordulnal hozzá.... Neki is vannak psziches gondjai.

A pszichológus meg nem azert fog megérteni vagy nem megérteni, mert sírsz előtte vagy nem. Inkább azt látja a pszichologusod szerintem, h egy kisebb problémat mennyire felnagyítasz. Ami nem normalis, es kezelesre szorul. Neked ezen kell dolgozni. Ha pedig nemtudod elfogadni, h a parod hazudik, vagx azért olyan amilyen akkor szakits vele. Ő egy megertobb embert erdemel szerintem. Sajnos nálad lehet fenall a hisztéria.

Egyebkent mindenkinek vannak titkai, meg a párkapcsolatban van a te, az ő, és a ti. Neki is van sajat maganelete, amit él. Nemtudom, hogy mit vársz??? Hogy mindenről beszámoljon. Az ember az anyjanak sem teszi. Szerintem túl sokat vársz el. Es nagyon nem vagy érett, parkapcsolatra.

jan. 4. 14:57
 27/40 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező! NE HISZTÉRIÁZZ! nem írtál le konkrétumokat - egy érthetetlen sztorit leszámítva, hogy valamit nem mondott el a srác, amit elvileg neked se szabadott volna elmondanod neki, mert hát meglepetés lett volna, de közben mégis rákérdeztél nála pedig titok!?! MI A F--sz? Konkrétan azt sem lehet érteni, hogy esetleg azért titkolta-e el, mert hogy neki ezt elvileg nem kellene tudnia..... Nem értelmes a sztori! - értelmes példákat nem írtál, hogy el lehessen dönteni, hogy mekkora dolgokban hazudott.

Szerintem szakíts vele, bőgj egy két évig a pszichológusnak és gyógyulj megy, építsd fel magad egyedül! Ha neked nem fér ez bele egy kapcsolatba, akkor legyél már következetes, és ne férjen bele! Vagy minek vágod magad a földhöz, de szakítani azt nem szakítasz?

jan. 4. 15:00
 28/40 anonim ***** válasza:
48%
#21 vagyok és szerintem hiába várunk példákat mert nincsenek. Maximum kitalálna valamilyen hazugságot mert ő a kamuzós és magából indul ki. Amiatt nem bízik senkiben meg.
jan. 4. 15:10
 29/40 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező szerintem járj gyakrabban pszichológushoz.
jan. 4. 15:13
 30/40 anonim ***** válasza:
65%

Sztm meg az segítene, ha otthagynád a fenébe.

Egész életét nem foghatja egy felnőtt ember a gyerekkorára.

jan. 4. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!