Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy így rám förmed a párom és ti mit lépnétek?
Stresszhelyzetben csúnyán beszél es rám is emeli a hangját rendesen.
Egy ideje együtt jöttünk ki dolgozni külföldre és itt tűnt fel hogy amikor bármilyen kicsi stressz is éri ő agresszívan kezeli, elkezd csapkodni (legtöbbször a telefonját) és kiabál. Aztán pár percen belül mintha mi se történt volna visszatér kedvesbe és azt hiszi én is csak úgy elfelejtem a letolást.
Ami konkrétan történt az előbb és borzasztóan rosszul esett: tolattam a kamionnal a pótkocsit felakasztani és miután nem sikerült elsőben egyenesbe állni, rám kiáltott hogy “nyitsd ki azt qrva szemed!”
Nagyon sokszor beszéltem vele erről , hogy mennyire bánt ilyenkor és fogja vissza magát, persze mindig megígéri hogy nem förmed többet rám, a következő kicsit stresszes helyzetben ugyanez lesz. Sokszor teljesen nonsens helyzetekben is, pl nem arra a parkolóhelyre álltam ahova ő gondolta és ezen is idegeskedik.
Nem tudom mire vélni, alapvetően egy nagyon kedves barátságos ember ilyenkor meg kikel magából , senki nem gondolná róla. Általában meg szeretget bújik szóval teljesen össze zavar. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? 10 éve vagyunk együtt, nem akarnám ezt feladni de bánt is. Siman el kellene fogadnom, hogy rajta így jon ki a stressz ?
29n
Szerintwm a munkát nem kéne keverni a magánélettel.
Ez még sima barátságokat is elvihet.
Az a baj, hogy az olyan férfiak akiknek indulatkezelési problémái vannak és ezzel akarja a nőt kedvére irányítani, hogy ordibál vele és csúnyán beszél, az egy idő után egyre inkább el fog harapózni.Főleg, ha a nő vissza is kiabál.
Először majd tárgyakat tör össze, utána a fejed mellé üt a falba, utána megrángat, stb stb.
Ha ő nem akar megváltozni, akkor ez csak rosszabb lesz.
"10 éve vagyunk együtt, nem akarnám ezt feladni"
De hát akkor teljesen normális, hogy így viselkedik veled, legalábbis a te szemszögedből, nem?
Koszi a válaszokat!
3. Épp hogy nagyon jó magaviseletű gyerek volt, anyukája mindig dícsérte hogy vele könnyű dolga volt ellentétben a lány tesóval aki problémás volt . Ezért is senki nem is nézné ki belole ezt a viselkedést.
Tíz év hosszú idő de nem ez volt az általános, mióta így dolgozunk azóta lett nagyon gyakori . Addig max félèvente 1x ha nagyon össze vesztünk akkor volt ilyen kiabálás és telefon mrg laptop földhöz vágása. Ezt még normálisnak is gondoltam, h néha megesik a párok között . De itt nagyon indokolatlannak érzem . Soha nem emelte rám a kezét, természetesen akkor már nem lennék itt, most ezzel a határt súrolja és kiváncsi voltam más nézőpontra is, h férfiaknál ez gyakori módja levezetni az ideget vagy nem oke . Őszinten már nem is tudom hogy kezeljem, eleinte hallgattam, aztán higgadtan bocsánatot kért, mostanában vissza kiabálok pedig én utálom ezt.
#8 lehet neked teljesen természetes hogy káromkodik veled szemben a párod, de én ezt nem tűröm a saját kapcsolataimban.
egy pótkocsi felakasztása meg ne legyen már stresszhelyzet, egy hivatásos sofőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!