Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy így rám förmed a párom és ti mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Stresszhelyzetben csúnyán beszél es rám is emeli a hangját rendesen.

Egy ideje együtt jöttünk ki dolgozni külföldre és itt tűnt fel hogy amikor bármilyen kicsi stressz is éri ő agresszívan kezeli, elkezd csapkodni (legtöbbször a telefonját) és kiabál. Aztán pár percen belül mintha mi se történt volna visszatér kedvesbe és azt hiszi én is csak úgy elfelejtem a letolást.

Ami konkrétan történt az előbb és borzasztóan rosszul esett: tolattam a kamionnal a pótkocsit felakasztani és miután nem sikerült elsőben egyenesbe állni, rám kiáltott hogy “nyitsd ki azt qrva szemed!”

Nagyon sokszor beszéltem vele erről , hogy mennyire bánt ilyenkor és fogja vissza magát, persze mindig megígéri hogy nem förmed többet rám, a következő kicsit stresszes helyzetben ugyanez lesz. Sokszor teljesen nonsens helyzetekben is, pl nem arra a parkolóhelyre álltam ahova ő gondolta és ezen is idegeskedik.

Nem tudom mire vélni, alapvetően egy nagyon kedves barátságos ember ilyenkor meg kikel magából , senki nem gondolná róla. Általában meg szeretget bújik szóval teljesen össze zavar. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? 10 éve vagyunk együtt, nem akarnám ezt feladni de bánt is. Siman el kellene fogadnom, hogy rajta így jon ki a stressz ?

29n

dec. 30. 19:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem maradnék vele, teljesen mindegy, hogy megpüfölne-e. Nem elfogadott amit csinál.
dec. 30. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:

""Kuss legyen, én vezetek." "

Biztos nem süllyednék ilyen szintre.

dec. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!