Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a párod az autóban való veszekedés közben hirtelen megállna, majd azt mondaná szálj ki. Kiszállsz, erre tovább hajt, és otthagy téged?
Figyelt kérdés
Megtörtént esemény alapján feltett kérdés.jan. 4. 00:32
11/26 anonim válasza:
Hát ezaz. Nem tudom mit kéne "elkövetnem", hogy az éjszaka közepén, hidegben ott hagyjon az út szélén...Minden esetre többet látni sem akarnám.
12/26 anonim válasza:
Új párt keresnék. Nem hinném higy alkalmas a közös életre aki bármilyen konfliktust így kezel.
Rövidtávon meg hazamennék tömegözlekedéssel és a google maps segítségével.
13/26 anonim válasza:
Hajj, nálunk a családban ez rendszeres volt apa-gyerek viszonylatban, velem szerencsére nem történt meg, de ez szerintem irtó gáz. Még szép, hogy otthagynám.
14/26 anonim válasza:
Már írtam példának jó okot, ami miatt teljesen valid így kezelni a konfliktust.
Az jó ok, ha vezetek, és a másik meg veszélyeztet minket, mert őrjöng, zaklat, nem képes befogni, amikor szépen kérem.
A vezetés nem vicc.
Szerintem az nem alkalmas közös életre, párkapcsolatra, aki cseszteti a párját, amikor vezet, és nem tudja elengedni, hogy bizony a kocsiban legyen megtárgyalva az aktuális nézeteltérés.
15/26 anonim válasza:
Volt ilyen, csak én kértem hogy álljon meg és kiszálltam két város közt. Nem kellett többet együtt mennünk sehova:) Jól döntöttem:)
16/26 anonim válasza:
akkor lenne gáz ha a telefonja a kocsiban marad ez éjszaka van és olyan városban történik ahol kb. senki sincs az utcán és minden zárva van
17/26 anonim válasza:
Más történet. Én vagyok a pasi. A volt párom úgy dobott ki télen hogy az utolsó elötti busz elöttem ment el. Vidékrő egy faluval arrébb séta. Soha többé nem beszéltem a csajjal. Ő akart még velem lenni. Szerintem ki kell dobni a csávót végleg.
19/26 A kérdező kommentje:
Döbbenetes, de ilyesmit én is átéltem.
Annyi különbséggel, hogy a buszmegállóban töltöttem az éjszakát, mivel aznap már nem ment busz, és nagyon messze volt a város.
jan. 4. 07:25
20/26 anonim válasza:
Hazamennék valahogy. A nálam naradt cuccait tönkretenném és kidobnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!