Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a férjem?
10 eve vagyunk együtt mindig voltak kisebb vitaink.Alapjáraton nagyon jó férj segítőkész támaszom mindenbe minta apa rengeteget dolgozik mindenünk meg legyen stb..
A bibi az hogy van egy stilusa ha veszekszünk ő nem nekem mondja a magáét hanem utána magába halkan amit hallok morog az orra alatt ha kerdezem mit mondasz letagadja amivel tudja hogy kiborít allitása szerint hiaba próbalja nem tudja elhagyni ideg hozza ki belőle .
Nem akar megbántani azért van azt mondja.... de Hallom ba@zus
Inkabb mondja hangosan én ugy gondolom mint dunnyog olyakor 1-2 napig ez megőrjít..
Azt kérdezi ilyenkor tölem jobb lenne ha orditana és csapkodna a gyerekek elött nekem az jönne be??
Héé nem de sunyi mód se jobb .
Szóval mi a véleményetek ?
Már az is megfordult fejembe h válok
De jóságára gondolok akkor viszont emiatt feladni aaaa össze vagyok zavarodva
Nagyon szeret minket mi is őt.
De annyira kivagyok ettöl h mar minden is megfordul a fejembe
Megfogadom a tanacsod koszi az eszre veteled ez jol jott most😂 Kellemes Unnepeket neked es csaladodnak (ha van)
De az ilyen .... altalaba maganyos remetek .
Igen bevallom én vagyok a
hangos mindent kimondok ami bánt zavar.
Ő csendbe van és magába szíd és beszéli meg a dolgot .
Ha leülünk beszélgetni erről mindig azzal jön hogy mert nem szeretne megsérteni...de nekem ez sokkal de sokkal sértőbb
Megprobálta ezt elhagyni pár honapig ment aztán újra .
Nem direkt cainálja idegében jön elő azt mondja .
Nem akarom feladni emiatt.
Kérdést azért tettem fel hátha valaki hasonló cipőben jár .
Talán valakinek még ilyen a párja és
tud tanácsot adni.
Akkor neked is meg kellene probalnod higgadtabban reagálni és úgy kérni vita közben, hogy mondja el nyugodtan a véleményét. Egy nagy levegőt vegyél, mielőtt kiadod magadból a dolgokat. Ezekre tudatosan kell odafigyelni, de nem lehetetlen.
Mi is sokáig rosszul vitatkoztunk és veszeledetunk anno a párommal, de mióta mindketten odafigyelünk, nincsenek ilyenek. Ettől függetlenül persze nem kell mindenben egyetérteni, és eshet rosszul, amit a párunk mond, de az sem megoldás, ha a másik emiatt nem adja ki magából. Együtt tudtok ezen csak változtatni, ha mindketten akarjátok.
Köszönöm teljesen igazad van sokszor megbántom amit idegeden mondok .
Higgadtan soha nem fordulna meg ilyen a fejemben . Elég sokszor megbántom de éppen ezek miatt.
Megprobálom máshogyan kezelni a dolgokat.
Látod, ez már egy jó jel, hogy nem támadásban vagy és felismered, hogy , neked is van miben fejlődnöd. :) nincsen ezzel semmi gond, senki sem tökéletes. Biztos vagyok benne, ha innentől te is picikét jobban odafigyelsz, akkor menni fog nektek a normális kommunikáció is. Egy idő után még ez lesz a természetes és nem is kell külön odafigyelés.
Békés karácsonyt neked és a családodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!