Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelt kérdés

10 eve vagyunk együtt mindig voltak kisebb vitaink.Alapjáraton nagyon jó férj segítőkész támaszom mindenbe minta apa rengeteget dolgozik mindenünk meg legyen stb..

A bibi az hogy van egy stilusa ha veszekszünk ő nem nekem mondja a magáét hanem utána magába halkan amit hallok morog az orra alatt ha kerdezem mit mondasz letagadja amivel tudja hogy kiborít allitása szerint hiaba próbalja nem tudja elhagyni ideg hozza ki belőle .

Nem akar megbántani azért van azt mondja.... de Hallom ba@zus

Inkabb mondja hangosan én ugy gondolom mint dunnyog olyakor 1-2 napig ez megőrjít..

tegnap 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Támadásban vagy* bocsánat, telefon átírta.
tegnap 12:11
 12/14 anonim ***** válasza:
És megint. Szóval, nem tagadásban vagy :D
tegnap 12:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Kellemes Ünnepeket Kivánok 😘
tegnap 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ha Vele is ilyen passzív-agresszív vagy, ne csodálkozz, ha nem működik köztetek a kommunikáció. Amúgy köszönöm, el sem hinnéd milyen klassz emberek vesznek körbe. Neked is Boldog Karácsonyt! :)
ma 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!