Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem beleszeretett másba, végül a családunkat választotta de szerintem baj van. Mit csináljak?
Másfél éve férjem bevallotta, hogy beleszeretett másba. Nem feküdtek le, de akárhogy próbálta elnyomni mégis kialakultak az érzelmek és szerinte a másik nő részéről is. Megmondtam neki, hogy választania kell. 28 éve voltunk házasok, gyerekeink már külön éltek. Mondta, hogy nem akarja a gyerekeket felzaklatni és megkavarni az életüket és arra gondolt, munkahelyet vált (ott ismerte meg a másik nőt) és megszakít vele minden kapcsolatot. Így is tett, azóta nem volt semmi jele, hogy még beszélnének.
Azonban azóta a férjem megváltozott. Teszi ugyanúgy a dolgát itthon, foglalkozik a gyerekeinkkel ha meglátogatnak, beszélgetünk de már nem a régi. Nem nevet, nem mosolyog, többet betegeskedik, sápadt, a szeme is más. Nemrég egy helyi rendezvényen láttam a másik nőt, és észrevettem hogy nézik egymást a férjemmel. De nem történt semmi más, nem beszéltünk róla. Azóta a férjem állapota még rosszabb. Elvileg nincs gond az egészségével mégis mintha a szemem előtt menne tönkre. Depressziós lenne? Már arra is gondoltam komolyan, hogy felhozom ezt, hogy gondolja át a dolgokat újra. Én sem szeretném a gyerekeink életét felborítani, meg szeretem, de helyes ez amit csinálunk? 52 éves, de mintha egy 70 évessel élnék együtt.
Mit csináljak?
Csak a gyerekek miatt akart maradni? Nem is azert, mert teged is szeret mint a tarsat? :/
Hozd fel neki megegyszer.
"Én sem szeretném a gyerekeink életét felborítani"
Könyörgöm, kérdező! Hány évesek azok a "gyerekek" akikre mindig hivatkozol???
Felnőtt emberek akik gondolom élik a saját életüket, nektek nem kell őket tutujgatni!
Ha valakinek sz@r a házassága, a legelső dolga a gyerekekre való hivatkozás. Csak amikor már felnőttek a "gyerekek" akkor ez már kicsit nevetséges!
Azoknak a felnőtt gyerekeknek már a saját dolgaikkal kell foglalkozniuk, és ha a szüleik elválnak nekik csak annyi a dolguk, hogy mindkét szülővel tartsák a kapcsolatot, persze csak ha szeretnék. Ennyi. Nincs közük a szülők magánéletéhez. Az a szülőkre tartozik. Nem kiskorú gyerekekről van szó!
A legnagyobb probléma hárítási trükk, vagy más néven struccpolitika, hogy a "gyerekekre" való hivatkozással nem akarnak szembenézni a felek a házassági problémáikkal. Inkább mindent a szőnyeg alá sepernek, és a gyerekekre hivatkoznak.
A férjed 52 évesen valószínűleg a kapuzárási pánik időszakában van.
Ilyenkor van az hogy még "utoljára" férfinak szeretné érezni magát, és hódítani akar. Ez össze is jött neki, de ezt most "megvontátok" tőle, ezért érzi rosszul magát.
Arról nem írtál hogy mit változtattatok a ti házasságotokon?
Vannak közös programjaitok? Szoktatok, utazni, kirándulni vagy amit közösen szerettek csinálni?
Szoktatok lelki dolgokról beszélgetni? Jó a kommunikáció?
Vagy ellaposodott, unalmas a kapcsolat (csak egymás mellett éldegélés van)?
Ezekre a kérdésekre válaszolj magadnak, és nézd meg hol lehet javítani ezeken (persze közös erővel).
Egyszerre szenvedtek kérdező a "férjeddel",szerinted élet ez?
A férjeddel szót azért tettem idézőjelbe,mert Ő már csak testileg van ott!
Én hagynám szottyadni az öreget, és mellette élném a világom.
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!