Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha beleszeretnél egy hihetetlen mértékben gazdag pasiba a pénze miatt, majd kiderülne hogy a pasi közmunkásként napról napra tengeti az életét viszont valóban nagyon gazdag de a milliárdjai a bankszámláján vannak amihez nem nyúl hozzá?
Tehát szegényes életmódot folytat. Akkor hogy veszi valaki észre azt, hogy van neki pénze egyáltalán?:D
Most az, hogy a te csökevényes világodban bele lehet szeretni valakibe a pénze miatt, azt hagyjuk..
Csodálkoznék, hogy bárkibe bele tudtam szeretni a pénze miatt.
Mármint, legalább 3 exem azzal akarta megmenteni a kapcsolatunkat, hogy anyagilag a tenyerén hordozott. Nem ment nekik, nem voltam szerelmes.
Magyarul azzal henceg, hogy "hah, milliárdok vannak a számlámon" közben teszi a SPAR BUDGET parizert a kosárba XD
Jah, hihető:D Biztos sokan beleszeretnének a pénzébe :DD
Az meg hogy beszél róla... aha... hát tudod, én még a barátaimnak sem mondom el, hogy mennyi pénzt tartok épp a számlámon. HOg ymiért? Hát mert ez baromira magánügy.
Az az ember aki csakúgy hangoztatja, hogy mennyi pénze van, az egyszerűen eg ygyökér, nincs rá jobb szó.
1. Nem szeretek bele senkibe sem a pénze miatt, így a kérdés részemről értelmét veszíti.
2. Ki az a barom, aki csak úgy a bankszámláján tart MILLIÁRDOKAT? Még milliókat sem.
3. Ennyi pénze van, és ennyit tud kihozni az életéből? Süt róla az intelligencia hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!