Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem beleszeretett másba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem beleszeretett másba, végül a családunkat választotta de szerintem baj van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Másfél éve férjem bevallotta, hogy beleszeretett másba. Nem feküdtek le, de akárhogy próbálta elnyomni mégis kialakultak az érzelmek és szerinte a másik nő részéről is. Megmondtam neki, hogy választania kell. 28 éve voltunk házasok, gyerekeink már külön éltek. Mondta, hogy nem akarja a gyerekeket felzaklatni és megkavarni az életüket és arra gondolt, munkahelyet vált (ott ismerte meg a másik nőt) és megszakít vele minden kapcsolatot. Így is tett, azóta nem volt semmi jele, hogy még beszélnének.

Azonban azóta a férjem megváltozott. Teszi ugyanúgy a dolgát itthon, foglalkozik a gyerekeinkkel ha meglátogatnak, beszélgetünk de már nem a régi. Nem nevet, nem mosolyog, többet betegeskedik, sápadt, a szeme is más. Nemrég egy helyi rendezvényen láttam a másik nőt, és észrevettem hogy nézik egymást a férjemmel. De nem történt semmi más, nem beszéltünk róla. Azóta a férjem állapota még rosszabb. Elvileg nincs gond az egészségével mégis mintha a szemem előtt menne tönkre. Depressziós lenne? Már arra is gondoltam komolyan, hogy felhozom ezt, hogy gondolja át a dolgokat újra. Én sem szeretném a gyerekeink életét felborítani, meg szeretem, de helyes ez amit csinálunk? 52 éves, de mintha egy 70 évessel élnék együtt.

Mit csináljak?

2023. máj. 29. 15:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt gyerekeitek vannak akik élik az èletüket,ha szétmentek túl fogják élni.

Ti viszont nem,mert szép lassan tönkrementek ebben a házasságban.

Érdemes így egymás mellett maradni,éveket elpazarolni?

A férjed beleszeretett másba,már akkor vége volt a házasságotoknak,ez már csak egy elhúzott,fájdalmas végjáték.

Ülj le vele és beszéljétek meg a továbbiakat,érdemes e így folytatni.

2023. máj. 31. 21:08
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,házasságod milyen irányban folytatodott,azóta?
2023. okt. 18. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!