Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házas férfiként el tudod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiként el tudod nyomni az érzéseidet, ha beleszeretsz másba, és tudod, hogy ez kölcsönös lehetne?

Figyelt kérdés
Milyen tippjeid, trükkjeid vannak az érzéseid elrejtésére, elnyomására, ha nem akarsz/nem tudsz kilépni a házasságodból és szerető sem akarsz lenni?
2022. nov. 25. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Igen, el tudom, hiszen örök hűséget fogadtam, és a férfi egyetlen fegyvere a tettek (nőké a szó, sajnos gyakran nem ér semmit).

Elnyomni pedig úgy lehet, hogy elkezded abban az emberben a rossz dolgokat látni. Volt ilyen egyszer, hogy pl. közel voltam hozzá, és éreztem, hogy valójában wc-szaga van, vagy hogy a szája szélében fehéressé alakul a nyál. Ez tényleg kiábrándító tud lenni, főleg egy nőben (utóbbit férfiban is láttam, de csak később, ezért jegyeztem meg).

Fizikailag elnyomni pedig úgy lehet, hogy szenvedélyesebb szexbe kezdesz a feleségeddel - mert őt kell szeretned. Vagy otthon többet segítesz. Ilyen egyszerű!

2022. nov. 25. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Nyílt házasság
2022. nov. 25. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Azt az energiát, amit a harmadik féllel tennél, azt a feleségeddel való kapcsolat jobbításába teszed.

Elgondolkozol azon, vajon mi hiányzik a házasságból, miért kezdtél 3. fél felé fordulni és erre rájőve kommunikálni a feleségeddel a problémákat és együtt dolgozni a kapcsolatotokon, Őt is meghallgatni, hogyan érzi magát,stb.

Fontos a közös időtöltés gyerekek nélkül is! Étterem, mozi, romantika, stb.

2022. nov. 25. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Háasférfiként nem szeretek másba. Nem hagyok alkalmat. Van, hogy egy csaj szinte udvarol, körül zsong ami tetszik, de semmi úton nem engedem meg azt a kísértést, hogy akár álmodozás szinten is gondoljak rá. Az asszony az első mindenben. Akkor is ha tré otthon valami épp. Kiengesztelem, megbeszélem vele. A kísértések meg maradjanak ott ahol vannak!
2022. nov. 29. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Ahh bárcsak az összes férfi így gondolkodna, mint a 4es. Mi s titkod? Sosem rezgett még a léc?
2022. nov. 29. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Rezget. Jó csajokkal az élen, de őszintén..egy mosoly és annyi. Nem kellett több mert nem kell az egóm fényezni más nőkkel. ;)
2022. nov. 29. 12:24
 7/12 A kérdező kommentje:
egyszer de pofára fogsz esni apám! 4es
2022. nov. 29. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg nem. Minde fejben dől el. Sok ember közt vagyok. Beszélek velük nap mint-nap. Sokszor van szimpatikus egyed a közelemben. Semmit nem jelent. Tudod? Megtanultam uralkodni. ;) Nem visz a nemiszervem.
2022. nov. 29. 15:12
 9/12 A kérdező kommentje:

8

és ki beszélt itt a farkadról?

már a kérdéskiírásban is a szív, azaz a szerelem (beleszeretsz) szó szerepelt!

2022. nov. 29. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
A szerelem arról szól. Azért. Úgy szeretek bele másba mert kívánom a testét is. Nemde? Ne kérdezz vissza olyat ami hülyeség!
2022. nov. 29. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!