Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként el tudod nyomni az érzéseidet, ha beleszeretsz másba, és tudod, hogy ez kölcsönös lehetne?
Igen, el tudom, hiszen örök hűséget fogadtam, és a férfi egyetlen fegyvere a tettek (nőké a szó, sajnos gyakran nem ér semmit).
Elnyomni pedig úgy lehet, hogy elkezded abban az emberben a rossz dolgokat látni. Volt ilyen egyszer, hogy pl. közel voltam hozzá, és éreztem, hogy valójában wc-szaga van, vagy hogy a szája szélében fehéressé alakul a nyál. Ez tényleg kiábrándító tud lenni, főleg egy nőben (utóbbit férfiban is láttam, de csak később, ezért jegyeztem meg).
Fizikailag elnyomni pedig úgy lehet, hogy szenvedélyesebb szexbe kezdesz a feleségeddel - mert őt kell szeretned. Vagy otthon többet segítesz. Ilyen egyszerű!
Azt az energiát, amit a harmadik féllel tennél, azt a feleségeddel való kapcsolat jobbításába teszed.
Elgondolkozol azon, vajon mi hiányzik a házasságból, miért kezdtél 3. fél felé fordulni és erre rájőve kommunikálni a feleségeddel a problémákat és együtt dolgozni a kapcsolatotokon, Őt is meghallgatni, hogyan érzi magát,stb.
Fontos a közös időtöltés gyerekek nélkül is! Étterem, mozi, romantika, stb.
8
és ki beszélt itt a farkadról?
már a kérdéskiírásban is a szív, azaz a szerelem (beleszeretsz) szó szerepelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!