Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat problémát, ha a férfi beleszeret valakibe, de mégsem hagyja el a párját?
Természetesen okozhat problémát.
Egyrészt, elveszik a kapcsolatból az őszinteség, hiszen egy hatalmas titka lesz a párja előtt. Valószínűleg a bűntudat is gyötörni fogja. Elképzelhető, hogy annyira fog vágyni, sóvárogni a másik nő iránt, hogy hanyagolni fogja a párját. (Szélsőséges esetben akár rajta is levezetheti - most nem a fizikai erőszakra gondolok, hanem mondjuk olyan hangsúly, egy odaszólás -, a saját frusztrációját.)
Ha ez egy tudatos döntés, mert szereti a barátnőjét, és nem szeretné, hogy egy fellángolás tönkretegyen valamit, ami értékes, akkor megpróbálhat tudatosan elhatárolódni ezektől.
Azonban én úgy gondolom, hogy ha tényleg a (számunkra) jó ember mellett vagyunk, akkor nem tudunk másba beleszeretni. Ott valami hiányzik a kapcsolatból. Szóval vagy érdemes megtalálni, hogy mi az, és, ha lehet, akkor helyrehozni, vagy érdemes szakítani inkább, mert ez egyenes út a megcsaláshoz, a szakításhoz, a másik (és magunk) megbántásához.
Bár itt érdemes ismerni a konkrét dolgokat: megcsalta a másikat azzal az illetővel, miért nem szeretné elhagyni, stb.
Másfél éve tart, ezért gondolom, hogy nem fellángolás. Megcsalás nem történt, főleg cseteltünk, de persze ismerjük egymást személyesen is régebb óta.
Eltelt több év, mikor nem tudtunk egymásról semmit, majd összetalálkoztunk, először csak beszélgettünk,, és végig nem is történt több, "csak" annyi, hogy rá kellett jönnünk, vannak érzéseink.
Én megijedtem ettől, miközben euforikus is az egész, pláne, hogy nem plátói.
De itt a család, a gyerekek miatt... Tudom, nem fogjuk rájuk, de egy 5 éves gyereket nem fogok cserbenhagyni.
6-os Ugye az nincs meg, hogy gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni? Egyáltalán hány gyerek, ez nagyon nem egyértelmű.
Ugyan nem mondtál semmit a feleségeddel való kapcsolatodról, amit kérdeztem, de gyereknek biztosan nem érdeke egy olyan kapcsolatban felnőni, ahol nincs szeretet. Hazamész, lenyomod a rutint, lehet nincs tányérdobálás, kiabálás, még az is lehet, hogy jó a szex, de 5-10 év múlva teljesen elhidegültök egymástól. A gyerek meg kicsi, nem hülye, tudni fogja, hogy valami nincs rendben. 5 éves gyerek mellett sokkal könnyebb elválni, mint 10-15 évesnél, hamarabb megszokják, hogy 2 helyen szeretik őket, és a szüleik mással boldogok.
ha válnánk, ő ugye az anyjánál maradna, aki nem bírná anyagilag meg sehogy sem az egyszülős, elvált létet... albérletben, mellette dolgozna, de pedagógusként tudod mennyire van megbecsülve.
tehát a gyerek szívná meg, mert az életminősége, a jóléte romlana, hogy a válás miatti egyéb lelki megrázkódtatásról ne is beszéljünk.
a gyereket nem hagyom cserben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!