Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okozhat problémát, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat problémát, ha a férfi beleszeret valakibe, de mégsem hagyja el a párját?

Figyelt kérdés
Ez a belső feszültség hova vezethet? Otthon próbálja titkolni, magában agyal a nőn... Mik lehetnek ennek a következményei?
2022. aug. 22. 22:58
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
87%
Értem, hogy fokozatosan alakult ki, de ha nem beszélgettetek volna, nem lett volna fokozat és nem alakul ki SEMMI. Akivel nem kommunikálsz, azzal szerinted hogy alakult volna bármi is???
2022. aug. 23. 14:59
 32/44 A kérdező kommentje:

31

teljesen életidegen, amiket beszélsz.

egyrészt az ember nem üvegbura alatt él, másrészt túl merev és robotisztikus a gondolkodásod, és nem veszed figyelembe, h. ez nem úgy van, h. időben kapcsolsz (percre pontosan, mi, bszki?) és tetten éred, mikor fordul ez át vmi másba.

itt befejeztem.

2022. aug. 23. 15:18
 33/44 anonim ***** válasza:
66%

🤣🤣🤣

Jól van, altasd csak magad. Aki nem vevő egy másik emberre a párján kívül, az figyelmen kívül hagyja ezt az érzést.

Az az életidegen, amit te mondasz. Véletlen beleszerettel valakibe. Gondolom, véletlenül ismerted meg és a beszélgetések alatt véletlenül kerultetek érzelmileg közel egymáshoz. Hagyjuk már ezt a marhaságot. A feleséged is korberohogne.

2022. aug. 23. 16:46
 34/44 A kérdező kommentje:

menj el politikusnak, nagyon értesz a szavak kiforgatásához.

sehol nem írtam, h. véletlenül, azt mondtam, ez ennél spontánabb és váratlanabb módon történik.

de sztem fogalmad sincs, miről beszélek, mert nem vagy jól szeretve, nem volt ilyen élményben részed.

minden keservedet ne vetítsd ki másra, te vagy az, akit a férje megcsalt.

2022. aug. 23. 17:03
 35/44 anonim ***** válasza:
87%

Köszönöm hogy személyeskedsz, de nem a " megcsalt feleség" írta a legutolsó kettőt. Ritka bunkó vagy. Segíteni akar az ember. Őszintén leírtam, nem ujjamból szedtem, hogy tud alakulni egy ilyen helyzet. Menjél akkor, szaladj az új nőhöz, aztán majd sírjál, ha megbántad, és nem akar visszafogadni. Ha cseppet tudsz értelmezni, segítő szándékkal írtam azt amit, nem forgattam ki semmit.. nem nekünk kell bizonygatni, hogy el akarod hagyni a feleségedet. Legyen vér benned, és állj elé akkor. Tessék, ez szebb válasz?!

Ha lenne benned cseppnyi jó érzés, elgondolkodnál azon, hogy mi a te sarad ebből, hogy ez a helyzet kialakult .de inkább szájkaratézol

2022. aug. 23. 17:28
 36/44 anonim ***** válasza:
87%
Egy jellemtelen alak vagy, aki nem képes belátni hol hibázott. Tegyél egy szívességet a feleségednek, hagyd el, ettől csak jobbat kaphat.
2022. aug. 23. 17:36
 37/44 anonim ***** válasza:
87%

Annak ellenére, hogy én nem vagyok szerinted jól szeretve mégis te futnal egy másik no karjaiba🤣

Biztosithatlak róla, hogy teljesen egészséges és szerető kapcsolatban vagyok, pont ezért képtelen vagyok felfogni a sok baromságot, amit írsz :D

2022. aug. 23. 17:40
 38/44 A kérdező kommentje:

bizonyára jól vagy szeretve, ha rögtön 3 választ zúdítasz rám a fenti megjegyzésemre.

ami a személyeskedést illeti, te mit csinálsz?

kioktatsz, meg gúnyolódsz.

direkt tanácsot soha nem adunk, ez alap. mégis ezt teszed.

tehát, h. szakítsak vagy sem, azt nem te fogod megmondani! a kérdésem sem erre irányult.

2022. aug. 23. 18:05
 39/44 anonim ***** válasza:
Azt nem én irtam, fogalmam sincs, ki írta a 35-os választ.
2022. aug. 23. 18:24
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha én picit, úgy értsd PICIT is vonzódom valakihez, nem keresem a társaságát, és nem beszélek vele, hogy ha kapcsolatban vagyok. Teljes mértékben kizárom az életemből. TELJESEN.

Ne mond azt, hogy amikor egyszer csak találkoztatok, az teljesen ártatlan volt. Vagy amikor rád írt, vagy te írtál rá. Nyílván a kölcsönös vonzalom mint téma nem rögtön jött fel. De biztosan nem kezdesz el vele beszélgetni, hogy ha nem mozgatja meg a fantáziád. Ha még is ezt írod, akkor csak vetítesz.

2022. aug. 23. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!