Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat problémát, ha a férfi beleszeret valakibe, de mégsem hagyja el a párját?
Ez a te életed. Ha azt mondod, azok közé a kivételek közé tartozol, akik nem vezetik le otthon azt, hogy az életük egyes pontjaival elégedetlenek, akkor hajrá. Ettől függetlenül, ahogy fentebb már írták: a gyermekek nem hülyék (és a feleségek sem azok), akkor is érzik, ha valami nincs rendben, ha az ember próbálja a látszatot, a mázat fent tartani. Ha nem vagy elégedett az életeddel, ha van egy belső titkod, ami miatt gyötör a bűntudat, hogy ha nem vagy elégedett a pároddal, a kapcsolatotokkal, akkor azt tudni fogja. És ha így lesz, akkor sem lesz "ugyanaz".
Az megindító egyébként, hogy ennyire szereted a gyermekedet. Maradj mindig ilyen odaadó apuka, és boldog lesz.
(Akkor is az lenne, ha elválnátok az édesanyjával. Lenne egy fájdalmas időszak, amíg ezt mind a ketten feldolgozzátok, de utána boldog, kiegyensúlyozott szülei lehetnének, akik nagyon szeretik. Ha ez egyáltalán nem opció, akkor pedig engedd el a másik felet, ne tartsd vele a kapcsolatot, próbáld meg a pároddal rendbe hozni a kapcsolatotokat, ha tényleg jót akarsz a gyereknek.)
nem tudom, miért feltételezed, hogy a logisztika pontosan úgy jön ki, hogy tudnám vinni-hozni, most sem tudom, mert hajnalban járok dolgozni, és délután érek haza, mikor ő már otthon van, de este vele vagyok.
ezt nem tudnám megtenni válásnál, és egyéb anyagi nehézsége is lenne egy válásnak.
miért gyötörne a bűntudat? nem csaltam meg a párom, nem kúrtam félre.
nem szokásom vademberként viselkedni otthon sem.
igen, nem tartom már a másik nővel a kapcsolatot, de attól még a lelkemből nem tudom kiirtani őt...
Szóval beszelgettetek. Ez már megcsalas, hiszen ez egy folyamat, amelynek során kialakultak az érzelmek.
Akkor lenne korrekt a vislekedesed, ha bejött volna de nem írsz neki, hanem szépen lezarod magadban.
16
nem szexuális témákról beszélgettünk, hanem közéletiről meg mindennapiról.
az is csak a legvégén derült ki, h. mindketten érzünk vmit a másik iránt.
19 omg, akkor az ember szinte senkivel nem beszélne...
szerinted az ember robot, akit lehet így programozni? meg az érzések is ennél finomabb csatornákon, spontán áramolnak, van, hogy nem is tudod regisztrálni, pontosan mikor szeretted meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!