Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, de feltűnt egy srác, akibe azt hiszem, kezdek beleszeretni. Mihez kezdjek?
Miért ragaszkodsz ennyire a barátodhoz? Azt írod,hogy langyos víz a kapcsolatotok, többször veszekedtek, el akart hagyni...Mellette megtetszett más, aki úgy tűnik,hogy tartósan bejön Neked.
Akkor hagyd a barátodat,ismerkedj meg a másik fiúval jobban, lehet,hogy Ő lesz az igazi.
Elvérezni és kínok közt megdögleni egy utcasarkon...ez is jobb, mint titkolózni a párod előtt, kétségek közt kajtatni a megoldást.
Hogy s mint legyen, merre hány méter.
Az őszínteség magadhoz, és a párodhoz, ez az első.
25 év alatt ezt tanultam.
Nem tudom segít-e. Ezt tudtam írni tapasztalatból.
kérdező, neked ennyit ér egy kapcsolat, ennyit az élet?
hogy a langyos szarban is elvagy, mert nincs benned elég erő, bátorság, szenvedély, önbecsülés, hogy normális kapcsolatot építs?
ez, amiben most vagy, nem normális, mert nincs már szerelem, szerintem tisztelet sem.
ha a barátod ki akart vágni ennyiszer, nyilván nem te vagy élete párja, ha te beleszerettél másba, nyilván nem ő életed párja.
akkor mi a kérdés?
tessék kilépni ebből a romboló kapcsolatból!
aztán meg dolgozz tudatosan magadon, hogy elviselhetőbb légy az új srác számára.
menj terápiára, sportolj, olvass sokat, szóval gyúrjál mentálisan, lelkileg.
a langyos szart meg felejtsd el!!!
kapcsolatfüggő, gyáva, gerinctelen, akaratgyenge, kényelmes emberkék terepe az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!