Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék újra beleszeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék újra beleszeretni a barátnőmbe?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és több mint 4 éve együtt vagyunk bnőmmel. Viszont egyre inkább kezdem azt érezni, hogy már nem vagyok szerelmes, csak úgy szeretem..és nem tetszik ez nekem :/ újra fülig szerelmes akarok lenni belé, mert nem bírnám elviselni hogy mással lássam.. másrészt ezt a 4 éveet se szeretném csak úgy kidobni a kukába. Na ez a helyzet. Hogy tudnék újra beleszereni??

2014. jan. 16. 10:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szia a szerelem elmúlik hosszú kapcsolatban és marad a szeretet, kötődés, hűség stb.. fülig szerelmes nem nem leszel újra belé, bár előfordul.. esetleg emeld magasabbra a kapcsolatot, kérd meg a kezét :) az örömtől hogy igent mondd tervezgettek stb, újra imádni fogod őt :) és persze ő is téged :)
2014. jan. 16. 10:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Erről már beszéltünk, de az iskolát csak 2 év múlva fejezi be, és addig azt mondta hogy nem szeretne megházasodni. Szóval a leánykérés kilőve :/
2014. jan. 16. 10:20
 3/11 anonim válasza:
A kezét attól megkérheted, az nem ok arra hogy ne kérd meg.. az esküvővel várhattok akár 100 évet is :)
2014. jan. 16. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem így alakul át szeretetté és kötődéssé. Szerintem is jegyezd el, szervezz egy emlékezetes, kreatív lánykérést! :) Attól még nem muszáj rögtön elvenned feleségül, csak a menyasszonyod lesz.
2014. jan. 16. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen helyzetben vagyok, csak nőként. Már nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon szeretem meg ott van a megszokás meg minden.

Szerintem a lánykérés nagyon buta ötlet, mert akkor csak addig tart, hogy érdekes a kapcsolat, aztán megint minden olyan mint régen. Plusz igazán szerelmes akkor se leszel, csak jobb lesz egy kicsit.

Neked kell eldöntened, hogy neked ez így elég e. Én is ezt próbálom kitalálni, de szerintem nekem ez kevés. Nagyon jó dolog a szeretet, meg kötődés de én azt akarom, hogy újra megdobbanjon a szívem, ha meglátok valakit. Nagyon nehéz lesz kimondani, hogy vége, de nem akarom úgy leélni az életem, hogy nem leszek már többé szerelmes. Vagy a párom mellett leszek szerelmes valaki másba, és csak szenvedek.

23L

2014. jan. 16. 10:56
 6/11 PearlDiver ***** válasza:
Udvarolj neki úgy, mint egy hercegnőnek, készíts neki meglepetést, de találjatok ki közös projekteket is, ami csak kettőtöké.
2014. jan. 16. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez így van. Egy idő után jó esetben szeretetté alakul át a szerelem meg tiszteletté. Hogy újra fülig szerelmes legyél bele az szinte lehetetlen. A 23 éves lánynak meg csak annyit mondanék hogy szerinted akkor életed végéig ezt fogod csinálni? Elmúlik a szerelem 1-2-3-4 év múlva érzed hogy átalakult szeretetté és kalap kabát mehet az útjára? Szép élet cél. Ja azt már most elmondom hogy olyan NEM lesz hogy 5-10 év múlva is fülig szerelmes leszel a partneredbe mint az elején. Ettől még lehet boldog párkapcsolatban élni! Bár ez inkább érettség kérdése. Félreértés ne essék nem kor hanem érettség mert van 30-40 éves korombeli is aki még mindig a fülig szerelmes megdobban a szívem típusú dolgokat keresi. De (nekem legalábbis) egy biztos háttér egy nyugodt családi légkör többet ér ennél.
2014. jan. 16. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Utolsónak üzenem, hogy és ha közben beleszeretsz valaki másba szerelmesen? Akkor inkább szenvedsz párkapcsolatban? És hogy tudod azt elfogadni, hogy már sose leszel szerelmes? Én még élni akarok, ez van. A 23 éves lány.
2014. jan. 16. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 7-es! A feleségemmel 15 éve vagyunk fülig szerelmesek egymásba! Persze ezért tenni kell, nem szabad hagyni ellaposodni a kapcsolatot, még ha közben osszeházasodtunk is.

És elárulok még valamit. Nem szabad megállni az elsőnél. Meg kell találni az igazit, azt pedig csak úgy lehet, ha beleveted magad az életbe. Én is elkövettem azt a hibát, hogy azt hittem, jó ez nekem, ezt dobta a gép, jobbat úgysem találok. 20 év után válás lett a vége. Akkor újra végigdúltam a szebbik nemet, míg megtaláltam ŐT. Megérte...

2014. jan. 17. 17:28
 10/11 PearlDiver ***** válasza:
100%

#8-nak üzenem hogy élni nem csak az aktuális legerősebb vágyaid kielégítésével lehet, hanem bizalmi alapú, erős elköteleződés által is.

egy 24 éves srác

2014. jan. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!