Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt lehet beleszeretni vkibe? A mostani barátnőmbe vagy 1-2 hét en belül szerettem bele és 2 hónapja vagyunk eggyütt. De nem szerettem bele túl gyorsan? Mert nem vagyok benne biztos hogy ő szerelmes lenne belém:S 15/F
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 17:44
2/7 A kérdező kommentje:
igen én szerettem belé
2010. nov. 25. 18:01
3/7 A kérdező kommentje:
csk nem tudom hogy ő szerelmes e belém
2010. nov. 25. 18:01
4/7 A kérdező kommentje:
fiu vagyok
2010. nov. 25. 18:02
5/7 anonim válasza:
valahol hallotam hogy a nőknek 6 mp kell, hogy beleszeresenek valakibe a férfiaknak 10 :D
6/7 anonim válasza:
Hát ... Én ehhez nem értek! A barátom az első randin már kézen fogva villogott velem, kicsit furcsálltam is :O Első randin búcsúzáskor megcsókolt, köv nap írta, hogy szerelmes lett belém. :D Amúgy a Nők ennek nem dőlnek be! De azért jól esik. Bizonyíts neki, ha 6 hónap után is ugyanezt érzed, amit most, akkor minden oké lesz! Azzal ne törődj, hogy Ő még nem szerelmes, a lényeg, hogy Veled van, szóval AZ akar lenni! Csak Ő nem ilyen elhamarkodott.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. nov. 25. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!