Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyanba beleszeretni akivel még nem is találkoztál?
ha nem múlna el akk 1értelmű h mi lenne na m1
zárd rövidre a témát tali és majd ki derül ha élőbe távolról sem szimpatikus akkor meg oldva a probléma ha még jobban rá erősít az érzésre akk is megoldva :)
19F
Esetleg találkozz vele, és akkor kiderül. A neten mindenki jobbnak látszik, mint ami valójában!!!
Én a helyedben nem adnám fel a szerető páromat egy bizonytalan, ismeretlen akárkiért. Lehet, hogy meggyőzött írásban, de nem tudhatod, honnan szedi a mondandóját... lehet élőben már tök hiteltelen lesz.
majd elválik ha végre találkoznának
am nem féltétlenül jobb vki a neten mint a valóságba bár a kivétel erősíti a szabályt
19f
Kedves kérdező!
Kérdésedre válaszolva, igen lehetséges, hogy neten keresztül bele lehet szeretni/szerelmesedni valakibe.
Én például így jöttem össze a mostani barátnőmmel, aki koleszos és csak internet tudtunk beszélni, ott ismertem meg, kb 1 év telt így el, majd jött a megbeszélt randi és minta nem is az első vagy a második hanem mondjuk a 100. randink lenne, teljesen olyan volt a lány, mint amilyennek neten keresztül láthattam :) szóval vannak kivételes esetek, aztmondom neked, inkább próbáld meg, vesztenivalód nincs szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!