Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki hosszú, elhidegült kapcsolat/házasság alatt beleszeretett másba, de nem lehettek együtt? Tudta folytatni az addigi életét otthon?
Nincs jobb, úgyhogy folytatom. Az a szerelem nem volt kölcsönös, csak én hittem annak, de csak hülyített az illető, feldobtam kicsit az önbizalmát.
Mondjuk én majdnem belehaltam, de a gyerek miatt nem adhattam fel.
Anyagilag jobb így, szerelemre esélyem sincs, jobb, hogy marad minden a régiben. Kiábrándultam a férfi-női kapcsolatokból. A szexuális vonzalom működteti a nagy szerelmeket, a többi mind érdek, akkor maradok az érdekeimnél.
Nő vagyok, csak én voltam/vagyok házas. Ő független, de végül nem akart velem lenni, de ez mindegy is már, mert már tudom, hogy vele sem működne.
De az érzést amit kiváltott nem tudom elengedni…
Hosszú kapcsolatban szerettem bele másba, ő se volt független, de kölcsönös volt. Végső soron én döntöttem úgy, hogy nem adom fel a kapcsolatomat, pedig a szívem akkor nagyon nem oda húzott.
Sok-sok munka volt abban, hogy egyáltalán vissza akarjak találni, de részben azt az energiát is beletettem, hogy már tudtam, mi az az érzés, amit keresek. Nem állítom, hogy megtaláltam, igen, nekem azóta is hiányzik az az érzés, amit akkor éltem át.
Most már azt látom, hogy valószínűleg a másikkal sem lett volna tökéletes, mostanra (~3 éve történt) talán együtt se lennénk, de ha szembejönne az utcán, még mindig nem lenne közömbös számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!