Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki hosszú, elhidegült kapcsolat/házasság alatt beleszeretett másba, de nem lehettek együtt? Tudta folytatni az addigi életét otthon?
Figyelt kérdés
Nem vágytatok újra a szerelemre, boldogságra? Lehet maradni, és elengedni ezt az érzést, hogy ilyenben már talán sosem lesz részetek?2023. ápr. 24. 19:34
21/23 anonim válasza:
Igen, többször is. A leghosszabb 4 év volt, iszonyat nehéz volt kitörölni a fejemből azt a nőt. Ő nem akart többet, viszont pont mindig annyit adott bele a "kapcsolatunkba", hogy mint egy drogos, függjek tőle. Otthagytam volna a családot érte.
Aztán végül nem miatta, hanem magam miatt különköltöztem és lett egy párom, aki miatt elváltam végül.
23/23 A kérdező kommentje:
És mihez kezdesz utolsó?
2023. aug. 2. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!