Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki hosszú, elhidegült kapcsolat/házasság alatt beleszeretett másba, de nem lehettek együtt? Tudta folytatni az addigi életét otthon?
Hogy érzek-e iránta, akkor derülne ki, ha újra találkoznánk. 3 éve nem láttam. Egy éve írt, de inkább ne írt volna. Már szerintem nem szeretem, de az illúzió, hogy szeretve voltam, nincs többé. Ott voltam a karjában, úgy csókolt meg, mint a filmekben, aztán szakított, azt mondta, nem lehetünk együtt, mert megzavart ez az egész mindkettőnket és csak fájdalom fakadna belőle. Én meg évekig gyászoltam, azt hittem szeret, de a családját féltettem én is. Aztán elhagyta őket egy nőért, akibe szerelmes lett és ezt akkor vágta a képembe, amikor évek múlva rám írt, hogy azonnal le akar velem feküdni, mert szerelmi bánata van. Gondolom akkor is őt szerette, amikor engem csókolt meg.
Ezen nincs mit gyászolni. Nem ér annyit. Csak az fáj, hogy illúzió volt minden, egy percig sem volt igazi, se a csókja, se semmi. Meg az fáj, hogy többé nem fogok hinni senki ölelésében.
Nem leszek ezen túl soha, már 4 éve, a legnagyobb krízis elmúlt, de csak túlélem a napokat. Nem tudok játszani, nevetni, sosem vagyok jelen, kívülről nézek mindent, munka, otthoni robot, munka, otthoni robot. Nem leszek jobban, ezt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!