Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan veletek, hogy a párotok a karos espresso kávéfőzőbe málnás-tejporos-cukros instant kávét tett?

Figyelt kérdés

Illetve hány évesnek tippelnétek azt agyilag, aki ilyet csinál?

Egyébként én tanítottam meg használni a kávéfőzőt, és eddig sikeresen csinált vele kávét, elég sokszor. Nem érti miért nem jó az instant kávéval. A kávéfőző erőlködött, majd leállt és 5 percen át takaríthattam a beleragadt ragacsos kávét.

tegnap 20:36
A kérdező szavazást indított:
bárkivel megeshet, nem korfüggő
max egy 5 év alatti gyerek csinálna ilyet
6 éves korban még megeshet
7 évesen még lehet ilyen hibát véteni
8
9-10
11-12
13-14
15-16
17-18 évesen még történhet ilyen
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem agyi életkor kérdése, hanem egyedi gasztroforradalom!
tegnap 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kísérletezett. :D
tegnap 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Őszintén én sem értem. Kotyogoson nőttem fel. Honnan ez a morális fölényed, hogy lenézel mindenkit,akinek nem egyértelmű az,ami neked az?
tegnap 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:
kotyogósba tettél már kakaót? :D
tegnap 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, de te is infantilis vagy, ha erről kérdést kell kiírnod a gyakorira.
tegnap 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4# nem, viszont nem nézek le senkit, akinek eszébe jut
tegnap 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!