Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet ?
A hét elején összevesztünk másnap kb majdnem sírt mikor hanguzenetbe bocsánatot kért. Én még haragudtam ezért visszautasítottam, aznap délután felhozta az én hibáimat ( hogy nyugtassa magát h én se vagyok tökéletes) és még kb o sértődött meg. Letiltott messengeren . Másnap feloldott de nem írt semmit így én se, aztán egy két napja még én írtam neki hogy nagyon gáz...de mintha kicserélték volna szinte mintha még ő lett volna megsértődve. Mikor megenyhultem megirtam hogy már nem haragszom erre az volt a válasz hogy jolvan de most egy kis időre van szüksége hogy összeszedje magát. Karácsonykor se tudtunk találkozni mivel dolgozott végig most hétvégén szabad de ugye ez a helyzet áll fenn, szóval nem találkozunk.
Arra is gondoltam h anyagi okok miatt csinálja ezt. Most ő eléggé le van égve én viszont jól keresek és többször is említette hogy emiatt elég rosszul érzi magát sokszor. Tudja hogy én vettem neki ajándékot csak azt nem hogy mit viszont szerintem gondolja hogy nem sajnálom és nem 5ezer Ft-ért veszek neki ajándékot mert nem sajnálom tőle mivel o se tolem. Nem tudom ő tudott e venni nekem ajándékot, valószínűleg nem, nem lehet hogy emiatt szégyelli magát és inkább így viselkedik ? Van egy ismerősöm aki mondta hogy ő volt már úgy hogy inkább elzárkózott egy lánytól mert nem volt pénze és szégyellte magát pedig érdekelte a lány.
Én sosem kérek semmit igazából de ismerem és tudom hogy nem olcsó ajándékot szánna nekem pedig tudja nagyon jól hogy nem is várom el. Nem tudom mi lehet a baj, erre tudok gondolni jelenleg.
Hiába kérdeztem szépen is csúnyán is hogy mi a baja, az a válasz csak hogy nincs semmi nyugodjak meg és ne aggodjak, de semmi konkrét. Meg azt mondta hogy rosszul érzi magát most stb. De hogy miért...
Már konkrétan megfenyegettem hogy végleg befejezem vele és szakítok ha nem hagyja ezt az egészet abba de nem jutok előrébb. Ignorál és igazából így én is őt mert nem akartam fujni a magamét. Most úgy döntöttem hogy hagyom. Nem írok neki többet. De zavar ez az egész helyzet.
Volt aki azt mondta hogy lehet van valaki más, de arra lettek volna jelek korábban is ha van valaki olyan aki miatt képes több év után hanyagolni ilyen hirtelen miközben még néhány napja majdhogynem sírva küldött hanguzit.
Még arra is gondoltam hogy lehet csináltam valamit ami miatt ilyen, de neem. Ha ez lenne akkor már rég elémállt volna hogy számonkérjen.
Legyszi ne írjátok ezt hogy kérdezzem meg tőle hogy mi a baja mert egyszerűen nem tudok vele beszélni.
Ezt tartom jelenleg a legvaloszinubbnek hogy szégyelli magát. Lehetséges ez ? Volt már így valamelyikőtök?
24/N
Nekem nem szimpi a pasid ne haraguggyá, te sokkal normálisabbnak tűnsz, meg aki balfék a pénzbeosztáshoz és ahhoz hogy normális fizetése legyen.. mai világban ami teli van lehetőséggel, mindenféle tanfolyamot iskolát lehet megfizethető részletfizetéssel vagy hitellel megoldani vagy a párunktól kölcsön kérve stb..
A leírásdból nem tudom az igazságot rólad a pasidról, de most ezek jutottak eszembe. Ha szeret akkor beismerte volna mikben van igazad és mekkora súlya van azoknak.. Ezek nem tények csak elgondolásra jók lehetnek.
"többször is említette hogy emiatt elég rosszul érzi magát sokszor"
Többször nem szeret téged, mert nem boldog, így rosszul van, elmegy levegőzni, keresi más valaki a boldogságért!
El kell engedni,menjen ahova akar akkor nincs baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!