Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kimerít a sok felesleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kimerít a sok felesleges veszekedés akkor itt az idő lépni?

Figyelt kérdés
Igazából az én jelenlegi élethelyzetem az ami miatt sok a konfliktus, ez néhány hónapon belül változni fog. elvileg megérti, de mégis sokat veszekedünk miatta. Részleteket nem szeretnék írni de az a lényeg hogy kevesebbet tudunk együtt lenni, és ilyesmi dolgok miatt. Sokszor mondja hogy megérti mi a helyzet, stb, de sokszor van vita is ami nekem kezdi teljesen tönkretenni a mindennapjaimat. A másik oldala viszont az hogy ez a dolog meg fog oldódni, és elvileg akkor élhetnénk nyugodtan, de az eddig felhalmozódott veszekedések már nyomot hagytak az emberben. Van értelme kitartani?
ma 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nővel ne legyél együtt. Nem fog változni, mindig vitát provokál majd. Nem tudnak higgadtan beszélni problémákról. Max két mondat erejéig.
ma 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan rád van akaszkodva, nem tud egyedül mit kezdeni magával. Akkor működik jól egy kapcsolat, ha önmagában is jól elvan az ember. Ha ezt nem látja be, akkor nincs értelme kitartani. Mert most ha el is telik ez a pár hónap, hogy keveset tudtok találkozni, bármikor adódhat olyan élethelyzet, hogy nem tudsz annyit foglalkozni vele és akkor nagy a valószínűsége, hogy megint ez lesz.
ma 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme tovább folytatni.
ma 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Hasonlo nekem is volt.

Bezárták a céget így munkanélküli lettem és meg voltam ijedve kétségbeesve es remenytelenül pályázgattam.

És páromnak pont aznap és a napokban jutott eszébe féltékenykedni támadni vádolni megalázni. A legnehezebb helyzetemben amikor bajban vagyok.

Persze lett munkám talpra álltam, de aznaptól teljesen "kiüresedtem" a párom felé. És mit ad isten, erre őt is kirúgták aztán tizenéves munkaviszony után..

Hát "segítségképpen" elkezdtem neki külföldi munkákat keresni..

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!