Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért a féltékenykedésbe veszekedésbe tesznek energiát, miért nem abba hogy de jó mennyi mindent csinálhatnák együtt?
Elkezdünk járni, köd.
Pár hónap erre elkezdenek számonkérni akár face like miatt, vagy kire miért néztem, miért késtem melóból, ha nem vagyunk együtt pletykák után nyomoznak meg infokra hogy be tudjanak sarazni, és szóval amig én még az álmodozási szakaszban vagyok hogy juj van egy barátom, meg hu de jó lesz mennyi helyre fogunk menni, vagy mikor mutat be, izgulok, ha meglátom, elpirulok, ők meg mintha vmi teljesen más bolygón lennének, belém állnak, nekem esnek, veszekednek, utálkoznak, számonkèrnek vádolnak.
Kikapcsolódni szórakozni egy jót együtt aludni se lehet velük már.
Olyan csalódásom van ettől mikor pl úgy várom a találkozást hogy majd kiugrok a bőrömből is, aztán jön szembe úgy a másik, hogy tiszta ideg, mert amíg nem voltunk együtt bepörgette magát vmi féltékeny haluba.
Ha együtt is vagyunk, elrontják a szabadidőt is.
Az ilyen emberek miért nem abba fektetnek hogy éltessék a kapcsolatot, ápolják, vigyázzanak arra, megéljük amiket lehet boldogan, fejest ugorhatnánk az életbe, és miért abba fektetnek energiát, hogy valahogy be tudjanak sarazni mocskolni, hogy biztos hűtlen lennék vagy pasizok, pasikkal csetelek biztos, és ezen kattognak éjjel nappal.
Ezek nem képesek boldogok lenni egy kapcsolatban, kell vmi amin lehet balhézni mert csak az az izgi?
Ha rendszeresen ilyenekbe botlasz, akkor valami miatt bevonzod őket. Egy pszichológus segítene felderíteni, miért van ez így.
A párválasztásunkban rengeteg tudatalatti elem van.
Hát pedig elég beképzeltnek is tűnnek sokszor. Nem épp incelek egyébként, hanem akik úgy bármikor találhatnának mást is. Tele vannak haverokkal baráojkal is, munkájukat szeretik, sikeresek is jo a kollektíva, okosak helyesek.
Valahogy fura ezt így összetenni hogy pl önbizalomhiányos "alfák" vagy chadek." Most csak azért írom így szélsőségesen fogalmazva, hogy jobban látszódjon, mit nem értek.
És ha önbizalomhiány is.
Miért nem arra tesznek energiát pl mikor nem vagyunk együtt hogy hu meglepeiből lefoglal egy asztalt tökjót vacsizunk, ehelyett abba teszik az energiát hogy hu biztos mással van azért nem ír, aztán ha egy haverja írja neki láttak engem itt ott akkor mit kerestem én ott, biztos randira mentem.
Miért nem azon van a fókusz hogy alig várja már hogy találkozzunk menjünk ide oda együtt aludjunk, meglepem ezzel azzal, miért a feszkon van?
Különben nekik ugy a kapcsolat se kéne ha nem lenne benne min idegesíteni magukat?
Tiszta lehozó hogy én repkedve izgalommal készülök, vagy végre tavasz végrr nyàr megyek át a pasimhoz, erre kinyílik az ajtó és goromba fej aztán a hol voltam miért ilyen későn jövök típusú kèrdések, és soha nem azt látom a köd után hogy úgy örül nekem amikor meglát, ahogy én neki.
Akkora csalódások ezek nekem.
Fel sem merül bennük, hogy van más lehetőség is, csak a félelmeiket látják.
Ha belegondolsz, jelenleg te is épp ezt teszed. Olyasmin kattogsz, ami korábban gondot okozott neked, idegeled magad, általánosítasz.
Valószínűleg náluk is ilyen dolog kattan be, régi rossz tapasztalat.
De ha elengeded a témát és jobban szétnézel, várhatóan találsz olyan embert, akire nem igaz az állításod.
Az az idő amit együtt tőltesz a kedveseddel az alatt kell, hogy kimutasd a rajongásod! Tudatni vele, hogy erősek az érzelmeid! Ha csak szótlan vagy és várod azt, hogy valami legyen, az nem történik meg míg meg nem léped. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha érted mire gondolok?!
Beszélni kell arról, hogy csodálod, értékeled őt. Ezek az újfajta kreténségek a nyomd a szívecske jeleket meg a többiről érdemes mégis csak leszokni mert zavaró a másiknak ha nem érti, hogy miért tette a másik is oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!