Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért a féltékenykedésbe veszekedésbe tesznek energiát, miért nem abba hogy de jó mennyi mindent csinálhatnák együtt?
Elkezdünk járni, köd.
Pár hónap erre elkezdenek számonkérni akár face like miatt, vagy kire miért néztem, miért késtem melóból, ha nem vagyunk együtt pletykák után nyomoznak meg infokra hogy be tudjanak sarazni, és szóval amig én még az álmodozási szakaszban vagyok hogy juj van egy barátom, meg hu de jó lesz mennyi helyre fogunk menni, vagy mikor mutat be, izgulok, ha meglátom, elpirulok, ők meg mintha vmi teljesen más bolygón lennének, belém állnak, nekem esnek, veszekednek, utálkoznak, számonkèrnek vádolnak.
Kikapcsolódni szórakozni egy jót együtt aludni se lehet velük már.
Olyan csalódásom van ettől mikor pl úgy várom a találkozást hogy majd kiugrok a bőrömből is, aztán jön szembe úgy a másik, hogy tiszta ideg, mert amíg nem voltunk együtt bepörgette magát vmi féltékeny haluba.
Ha együtt is vagyunk, elrontják a szabadidőt is.
Az ilyen emberek miért nem abba fektetnek hogy éltessék a kapcsolatot, ápolják, vigyázzanak arra, megéljük amiket lehet boldogan, fejest ugorhatnánk az életbe, és miért abba fektetnek energiát, hogy valahogy be tudjanak sarazni mocskolni, hogy biztos hűtlen lennék vagy pasizok, pasikkal csetelek biztos, és ezen kattognak éjjel nappal.
Ezek nem képesek boldogok lenni egy kapcsolatban, kell vmi amin lehet balhézni mert csak az az izgi?
32-33. Téényleg! Az itt panaszkodó nők, az elvált nők, a szolgalelkű nők stb. is csupa szuper pasit válsztott maga mellé! Egyébként idő közben rájöttem arra, amit nem vettem észre. Én magamból indultam ki, sosem kezdtem olyan nővel, akivel nem láttam a közös hangot, a közös emberi és értelmi szintet. Sosem lebegtem ködben, hogy juhhhéééé, van nőm, most már nyertem, most már beértem a kikötőbe!
Szóval az van, hogy amennyi balf*sz férfi van, ugyanannyi a balf*sz nő is. Így tökéletes párt alkotnak, sőt a nők imádnak szenvedni, imádnak féltékenykedni(önbecsülés hiánya). Valahogy a feleségem sosem verte ki a palávert hogy egy hétig nem jövök haza mert dolgozom, és mit ad Isten, sosem léptem félre. Ő sem, minket nem ez a minőség jellemez. A féltékenykedő hisztis nőknek a nagymenő falu bikája való, azt is vonzzák be.
Nincs kínom, a kárörvendés meg a te sportod, az én világomban úgy működnek a dolgok, hogy amilyen magot ültetek, azt kapom vissza többszörösen. Szóval az én életemet a jóténykodás, a segítség jellemzi.
Van egy rossz tulajdonságom, meg szeretnék menteni mindenkit, de ez baromság, mindig belátom. Mindenki szenvedje meg az életét, a szenvedés és a probléma nem véletlenül jelentkezik. Vagy tanulnak belőle vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!