Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyesek miért a féltékenykedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért a féltékenykedésbe veszekedésbe tesznek energiát, miért nem abba hogy de jó mennyi mindent csinálhatnák együtt?

Figyelt kérdés

Elkezdünk járni, köd.

Pár hónap erre elkezdenek számonkérni akár face like miatt, vagy kire miért néztem, miért késtem melóból, ha nem vagyunk együtt pletykák után nyomoznak meg infokra hogy be tudjanak sarazni, és szóval amig én még az álmodozási szakaszban vagyok hogy juj van egy barátom, meg hu de jó lesz mennyi helyre fogunk menni, vagy mikor mutat be, izgulok, ha meglátom, elpirulok, ők meg mintha vmi teljesen más bolygón lennének, belém állnak, nekem esnek, veszekednek, utálkoznak, számonkèrnek vádolnak.

Kikapcsolódni szórakozni egy jót együtt aludni se lehet velük már.

Olyan csalódásom van ettől mikor pl úgy várom a találkozást hogy majd kiugrok a bőrömből is, aztán jön szembe úgy a másik, hogy tiszta ideg, mert amíg nem voltunk együtt bepörgette magát vmi féltékeny haluba.

Ha együtt is vagyunk, elrontják a szabadidőt is.

Az ilyen emberek miért nem abba fektetnek hogy éltessék a kapcsolatot, ápolják, vigyázzanak arra, megéljük amiket lehet boldogan, fejest ugorhatnánk az életbe, és miért abba fektetnek energiát, hogy valahogy be tudjanak sarazni mocskolni, hogy biztos hűtlen lennék vagy pasizok, pasikkal csetelek biztos, és ezen kattognak éjjel nappal.

Ezek nem képesek boldogok lenni egy kapcsolatban, kell vmi amin lehet balhézni mert csak az az izgi?

#felesleges balhék #kreált veszekedések #baj oda ahol nincs
aug. 1. 13:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a tipikus nárcisztikus kontrollálóra jellemző, ő mindig akar valami hibát találni benned pár hónap után már biztosan. Ez a hobbija, nem nagyon köti le semmi csak a kivel csalod meg és egyéb hallucinációi, más dolgok sajnos nagyon ritkán érdeklik mert beteg az agya. Megpróbálhatod dicsérni de akkor meg azt fogja mondani hízelegsz, ja és biztos azért mert megcsalod, meg az egyik exe is mindig hízelgett és megcsalta, a másik nem hízelgett és megcsalta, tehát tökmindegy mit csinálsz valamit fog találni. Ilyen önsorsrontás ez, meg élvezi hogy csalódást okoz neked, hogy beleszeretsz és kezdi a féltékenykedős műsort, és ezzel kínoz órákat, meg kezdheti azt hogy rosszakat mond rád emiatt.
aug. 1. 15:42
 12/34 anonim ***** válasza:

#7 Mert ha valaki meg van arról győződve, hogy a másik becsapja a háta mögögött, akkor csak ezzel tud foglalkozni.Az ő szemszögéből érthető, hogy ilyenkor nem azt tervezi, hogy elvigyen téged vacsorázni.

Az más kérdés, hogy ha nincs ok a féltékenykedésre, az tönkreteszi a kapcsolatot.Ahol meg van rá ok, akkor már amúgy is szar az egész, szót sem érdemel.

aug. 1. 16:42
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
12 A probléma még a rosszindulatú emberekkel is lehet. Pl, kitalálják hogy ha valaki úgy tűnik hogy nem csal meg, az biztos megcsal, és ezzel idegesítik a haverokat hogy a nőjük gyanús. Mivel a rosszindulatúak ilyen nagyétkűek csalnak ahol érnek, ezért bosszantja őket hogy léteznek olyanok akik nem ez a tipikus csaló nő (vagy férfi). Erre bevetik ezt hogy elhintik mindenhol hogy aki rendesnek néz ki az biztos csal. Ennyi, innentől kezdve nincs mit tenni, Rendesnek tűnsz véged, ha nem vagy rendes, akkor meg csak akkor van véged ha ki is derül, de akkor legalább jogosan.
aug. 1. 16:54
 14/34 anonim ***** válasza:
55%
#13 Igen, bár az sem jó jel, mikor valaki ilyen szinten befolyásolható, az is katasztrófa, mikor valaki ilyen emberekkel barátkozik.Ez az egyén hibája szintén.
aug. 1. 17:02
 15/34 A kérdező kommentje:

11 tűpontos.

Tényleg mintha ez lenne a hobbijuk, hogy mindenképpen hibákat keresni találni hogy aztán a képembe vághassa, lemosni a boldog mosolyt rólam, szerintem még az is csak irritálja őket, ha vki szerelmes és boldog, azt akarják látni, hogy szenved és a képére fagy minden.

Ezek nem boldogok attol, ha a másik csillogo szemekkel néz rájuk, hanem még ezt is fogásnak veszik hogy bele lehessen állni, hogy biztos attol vagy boldog hogy vki más feldob, pasizol.

Meg amikor tervezek hogy hu mennyi helyre fogunk menni jön a tavasz/nyár, a reakciójuk hogy szinte rosszul lesznek tőle és lemennek depresszióba.

Ezek lehet attol boldogok ha azt látják ahogy a másik magyarázkodik, bizonygat, "remeg", sokkban van, és szenved. És kiélhetik rajta magukat.

Amugy sehol nincs általánositva, exekrol van szó, és ugy kezdtem hogy "egyesek" miért a féltékenykedésbe tesznek energiát, miért a veszekedésbe, utálatba, a másik sarazásába stb. Ezért kell nekik kapcsolat hogy lehessen mit tönkrevágni?

Ez a dicserjuk meg fejezzünk ki érzelmeket maszlag ez baromság, ezeknél sz.rt se ér. Csak a vak meg ő nem látja azt is hogy szereti a párja. Mindenki más igen. Talán mert azt nem is akarják látni. Őket nem az érdekli szereted e, meg hogy mennyire isteníted, hanem a hol voltál kivel mit csináltál miért késtél, ha boltba mentél miért voltál akkor postán is, a nemtudom nem helyes válasz, akkor te hazudsz, ez a kérdéskör érdekli csak. Az nem èrdekli hogy kiteszed érte a szived lelked a beled is.

Az is erősen megfordul bennem néha, hogy műbalhék ezek és szándékosan kreálják hogy felmentsék magukat hogy esetleg ők nőznek csalnak vagy le akarnak lépni, szoval lehet magukból indulnak ki, csak a párjukra vetítik ki.

Lehet számukra nem létezik korrekt szerelem, mert ők maguk nem azok.

Ez mellett mivel ők rontják el az egészet, ők hoznak le az életemről is, ők okoznak itt csalódásokat, nem nekem kéne itt nekik nyalni, hanem fordítva. Amit ismétlem, amugy se ér semmit az ilyeneknél hiába kúszol előtte.

aug. 1. 17:08
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert negatívnak lenni és rombolni mindig is egyszerűbb volt! Egyébként ez az összes emberi cselekedetre érvényes, elég csak megnézni egy napot magunk körül.
aug. 1. 18:53
 17/34 A kérdező kommentje:

De olyan rossz mikor én be vagyok sózva hogy pl juj megyünk a badátommal haverokkal akármilyen partyra vagy medencés teraszos bármire juj mit vegyek fel, azta de jó lesz Vele minden (mert amúgy nagyon jó arc is a párom!), és erre kapom azt a letört fejeket hogy ő meg marhára nem egy nyári partyt strandot utat izgalmakat haverokat az élet sóját ízét javát tervezi, hanem tegnap hol is voltál miért nem vetted fel a telefont?

Annyira padlóra küldenek.

Nekik fájna boldognak lenni meg fejeseket ugrani a vízbe az életbe meg nevetni kacagni? az nem megy, csak amíg a köd van, meg amig a flört van meg az ismerkedés van, kapcsolatban köd után meg csak veszekedni tudnak?

Nekem a ködben mivel én abban vagyok szerelmesen, ez sokkal nagyobb pofon mintha nem lennék ködben. Annyira nem is fájna mondjuk egy sz.r kapcsolatban vagy amiben nem vagyok szerelmes, amikor ugyis egy f.s minden, de amikor én épp repkedek az oxit9cintol ezek a "pofonok" akkorát ütnek, hogy még szakitás után is fájnak meg évekkel később is.

Hogy vagyok én akivel madarat lehet fogatni, meg egy goromba feju pasi aki "lepofoz" a földre a boldogságrol, ebbe a veszekedős egymást maró utáló balhés vádaskodós f.sba. nehogymár jó napunk legyen. Vagy szép nyarunk. Véletlenül se.

aug. 1. 19:24
 18/34 anonim ***** válasza:
17 Huh megértelek, átéltem. Mikor a legjobb lenne, mikor a legjobban örülsz neki, akkor bekapcsolja a lemezt és indul a műsor.
aug. 1. 21:59
 19/34 anonim ***** válasza:

Kiscsillag, ezért kell tudni viselkedni mindíg, mindenhol és azon doogozni, hogy elnyerd a másik feltétlen bizalmát. Mert igen, azt a bizalmat el kell nyelni amikor ia már nem ilyen kínlódás az egész kapcsolat. Figyelni kell nem csak a másikra, de a saját viselkedését is figyelnie kell a nőnek. Miért? Mert lehet neked természetes valami ami a másiknak zavaró.

Nem a másikban kell a hibát keresni hanem megkeresni az okát annak, hogy vajon miért is van?! Változás a megoldása.

aug. 1. 22:07
 20/34 anonim ***** válasza:
52%
19 Azt nem lehet. Simán elmennek odáig, hogy 8 óra alvás engedélyezett max, és 10 perccel később kelsz már irrogatttál mással biztos azért nem reagáltál. Vagy ha nem úgy alszol el hogy a jóéjt drágám és szivek után, fej lezuhan párnára, jön a MAX ! 8 óra alvás és szemed első sugara a telefonodra vetüljön, és utána legyél elérhető. Ha találkoztok nem nézheted meg a telefonodon az időjárást mert irrogattni viszed. Szóval rendkívül találékony aki ezt betegesen csinálja 😅
aug. 1. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!