Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyesek miért a féltékenykedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért a féltékenykedésbe veszekedésbe tesznek energiát, miért nem abba hogy de jó mennyi mindent csinálhatnák együtt?

Figyelt kérdés

Elkezdünk járni, köd.

Pár hónap erre elkezdenek számonkérni akár face like miatt, vagy kire miért néztem, miért késtem melóból, ha nem vagyunk együtt pletykák után nyomoznak meg infokra hogy be tudjanak sarazni, és szóval amig én még az álmodozási szakaszban vagyok hogy juj van egy barátom, meg hu de jó lesz mennyi helyre fogunk menni, vagy mikor mutat be, izgulok, ha meglátom, elpirulok, ők meg mintha vmi teljesen más bolygón lennének, belém állnak, nekem esnek, veszekednek, utálkoznak, számonkèrnek vádolnak.

Kikapcsolódni szórakozni egy jót együtt aludni se lehet velük már.

Olyan csalódásom van ettől mikor pl úgy várom a találkozást hogy majd kiugrok a bőrömből is, aztán jön szembe úgy a másik, hogy tiszta ideg, mert amíg nem voltunk együtt bepörgette magát vmi féltékeny haluba.

Ha együtt is vagyunk, elrontják a szabadidőt is.

Az ilyen emberek miért nem abba fektetnek hogy éltessék a kapcsolatot, ápolják, vigyázzanak arra, megéljük amiket lehet boldogan, fejest ugorhatnánk az életbe, és miért abba fektetnek energiát, hogy valahogy be tudjanak sarazni mocskolni, hogy biztos hűtlen lennék vagy pasizok, pasikkal csetelek biztos, és ezen kattognak éjjel nappal.

Ezek nem képesek boldogok lenni egy kapcsolatban, kell vmi amin lehet balhézni mert csak az az izgi?

#felesleges balhék #kreált veszekedések #baj oda ahol nincs
aug. 1. 13:28
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

19 ezeknek az is baj ha kérdez valamit és válasz előtt balra néztem nem jobbram akkormár holtbiztos hogy hazudok.

Meg mavyarázd már meg hogy miert mondtad azt hogy a boltba mész akkor hogy mentél te még postára is miért is hazudtál akkor?

Az álló fába is beleállnak.

A saját démonjaikkal rögeszméikkel nekik kéne megküzdeni és nem nekem.

aug. 1. 22:29
 22/34 A kérdező kommentje:

20 igen pontosan ilyenek!

Meg ha lemerült a telefon es azért voltál kikapcsolva kb meghalsz csak gyere haza beszélgetni..

aug. 1. 22:31
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
17. Mennyi idős is vagy??? Mert azt látom hogy nagyjából a tinik felhőtlen életét éled! Mi lesz veled később? Azt tudtad hogy az a fajta hedonista élet sem tart sokáig amit most élsz. Gondolj bele, a következő generáció már leír, nem lesznek bulikák, dolgozni kellene, az élet beszürkül, az egészséged, a külsőd is már korrodál, egyedül leszel, kapkodsz majd mindenbe, mindenki után, próbálod kifelé mutatni hogy te milyen boldog boldog vagy így is, de belül ordítasz a kétségbeeséstől. Most meg ki vagy akadva olyan bagatel dolgoktól, olyan pitiáner semmiken rugózol hogy az már nevetséges. Élvezd inkább ezt a pár évet, aztán elég lesz utána gondolkodni a hogyan továbbon! 😊
aug. 2. 11:31
 24/34 A kérdező kommentje:
Hedonista élet hogy végre tavasz van, meg végre nyár, es szeretném a parommal jól eltölteni ahogy addig is jo volt minden mikor összejottunk?
aug. 2. 11:48
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem ketségbeesett vagyok hanem csalódott. Számtalan példát írtam erre. Én megyek mosoly vigyor boldogság aztan mikor találkozunk meg goromba fej ideges görcsöl a másik.

Ez nem kétségbeesés amit ilyenkor érzek hanem csalódás a másikban!

aug. 2. 11:50
 26/34 A kérdező kommentje:
Bakker aki szerelmes az nem kétségbeesett jézus. Hanem szerelmes örül a másiknak, ki van pendülve boldog.
aug. 2. 11:51
 27/34 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra kérdező, itt most egy ilyen elméletet hallhattunk a 23-ban, miszerint minden nő olyan mint a szomszéd Jucus akire csorgatta a nyálát de nem kellett neki, és a Jucus most épp egyedül van, és most kárörvend a 23-as amíg nem megy férjhez újra a kiszemeltje, most káröröm utána meg majd a bosszúvágy fogja vezérelni. Ezt írja rá mindenkire mert neki nem meri megmondani. Vagy egy olyan bekattant típusú nő lehet a 23. Mert amiket írta annak tényleg köze nem volt a sztoridhoz. Amúgy lehet hogy a párodat is ilyenek tették taccsra a szövegeikekkel, mert túl befolyásolható.
aug. 2. 11:58
 28/34 anonim ***** válasza:
32%

27. Szép elméleteket gyártasz. Nekem van +30 év előnyöm, majd ha beérsz, megérted miről is beszéltem. Nem baj ha nem érti a kérdező sem, ehhez kellenek az évek meg tapasztalat. Szerelem? Igen, a legjobb tapasztalás, de ahogy olvasom, tapasztal is szépen. A szerelem sosem közös, az csak benned van, az agyad és a kémia alkotta színjáték. Nem mondom hogy rossz, de jobb tudatosan látni, mint valami homályos ködben.

Az a baj a gyk-val, hogy tinik meg huszonévesek gondolják magukról azt, hogy ők felnőttek, mennyi de mennyi tapasztalatuk van. Ezt is megértem, mert ez a pillanat az életükben pont az a pont, amikor a legidősebbek. Akinek van +10-20-30 éve, annak pontosan annyival van több tapasztalata is, főleg ha tudatos volt mindig is. Egyébként jellemző a fiatalságra, én is ilyen voltam, hogy mit nekem idősebbek tapasztalata, marhaság! Holott most már tudom hogy ha csak 10%-ot meghallgattam volna és értelmezem, akkor elkerülhettem volna pár felesleges kanyart. De hát ez meg az én tapasztalásomhoz volt szükséges.

Káröröm meg bosszúvágy? Most csúnya leszek, de ez a prolik meg az alacsony érzelmi szintű emberek sportja, értelmezni sem tudom magamra. :)

A másik meg az, hogy az én világképem olyan, hogy amit kívánok a másiknak, azt kapom vissza többszörösen. :) Meg ez így is működik, szóval sok-sok ember ne is csodálkozzon azon hogy nem mennek a dolgai!

aug. 2. 14:10
 29/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, írtak itt hülyeségeket is a normális válaszok között.

Nem benned van a hiba!

Amikor ilyen fickóval hoz össze a sors, akkor egyszer gondolkodj el azon egymagadban, hogy kell-e ez neked. Ha nem, akkor azonnal dobd ki őket.

Majd lesz olyan, aki ugyanolyan örömmel készül a randikra, mint te. És ő lesz a te embered!

aug. 3. 00:37
 30/34 A kérdező kommentje:
Ilyenekre rá is megy a kapcsolat. Mert a veszekedesük utálatuk csak nő, egy idő múlva már csak ez a témájuk is. És kapa.
aug. 3. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!