Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a párod az autóban való veszekedés közben hirtelen megállna, majd azt mondaná szálj ki. Kiszállsz, erre tovább hajt, és otthagy téged?

Figyelt kérdés
Megtörtént esemény alapján feltett kérdés.
tegnap 00:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ, min veszekedtek, milyen a kapcsolat, és milyen messze laksz.
tegnap 00:33
 2/25 anonim ***** válasza:
72%

Számomra véget érne a kapcsolat. Azt bizonyítaná, hogy megbízhatatlan és a hiszti fontosabb neki mint a kapcsolatunk, vagy a biztonságom. Legközelebb majd a házból rak ki, mert épp ahhoz támadt kedve?

Nekem nagyon nem férne bele. De, én soha nem veszekszem. Nem kiabálok, szítkozódok, csapkodok stb. és a másiktól se tűröm ezt. Ha nem megy a vita egymás direkt bántása és/vagy agresszió nélkül, akkor kilépek, mielőtt egy ilyen dráma közepén találom magam. Eddig bevált.

tegnap 00:53
 3/25 anonim ***** válasza:
55%

Használnám a telefonomon a megfelelő appokat, hogy feltérképezzem, hogyan jutok haza tömegközlekedéssel.

Magamba néznék, hogy vajon mennyire veszélyeztettem magunkat, netalán hisztiztem-e.

Csak azon az oldalon voltam ilyen szituációban, hogy én voltam az, aki kitette a párját a kocsiból.

Hisztit nyomott, visítós zokogást, csapkodta a kesztyűtartót. Természetesen nem állt le, és azt gondolta, én vagyok a hibás, és szerintem azóta is abban a hitben él, hogy még én vagyok a "bántalmazó".

Én pedig úgy gondolom, hogy sokkal többet ér az életem annál, hogy egy ilyen miatt szenvedjek balesetet.

Aki szeretné, hogy fuvarozza a másik ember a valagát, az tisztelje meg a sofőrt.

Ne a kocsiban veszekedjen, hanem hagyja békén az útra figyelni.

Ha kulturáltabb veszekedésről van szó, és nem olyanról, amilyet írtam, akkor is áll ez, mivel még egy kevésbé ordibálós veszekedés is el tudja vonni a figyelmet az útról, mivel a legtöbb emberben erős érzelmi hatást kelt.

A nézeteltérés megvár, meg lehet beszélni otthon is.

tegnap 01:08
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Ez sok mindentől függ. Min ment a vita? Ki hogy nyilvánult meg? Ezek alapján lehet "jogos" és "nem jogos" is a kirakás.
tegnap 01:22
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy csávókám a hisztis, vagy én húztam ki a gyufát. Mondjuk ahhoz baromi durva dolgot kéne tennem/mondanom, hogy a párom kiszállítson a kocsiból...
tegnap 01:25
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Vezetés közben nincs veszekedés. Ez alap dolog. Életveszélyes lehet magamra, magunkra és a közlekedés további résztvevők számára.

Veszekedés előtt félreállni, úgy folytatni. Mondjuk mi nem szoktunk veszekedni, úgyhogy a kérdéshez igazából nem tudok tapasztalatból hozzászólni.

tegnap 01:32
 7/25 A kérdező kommentje:

Ha a #3-as kommentelő szemszögéből nézzük a témát, akkor teljesen érthető eset, ezen így nem is gondolkodtam el.

A hozzám eljutott történet csak arról szólt, hogy kirakták az illetőt a kocsiból, a pontos részletek nem tisztázottak. De mondjuk ha ott is olyen visítás, csapkodás volt, akkor ez volt a legjobb megoldás. Aki vezet, annak az útra kell figyelni.

tegnap 01:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Hazamennék és megmondanám neki, hogy ennyi volt.
tegnap 01:49
 9/25 anonim ***** válasza:
Inkább a kirakás mint a ki ugrás, nálam mozgó autóból akart ki ugrani az illető.
tegnap 01:50
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Hívnék valakit, aki hazavisz. Őt meg kibacnám.

Mondjuk én hisztis meg veszekedős se vagyok és ilyen surmó pasim se volt sose.

N 32

tegnap 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!