Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton még erőteljes csókok és gyengéd, védelmező ölelés - hétfőn pedig hatalmas nagy veszekedés a telefonban?
Nem én veszekedtem, hanem ő. Én inkább csak hallgattam, mert nem juthattam szóhoz egyáltalán...
Azt kérdeztem tőle, hogy minden rendben van-e velünk - a kapcsolattal. Erre hatalmas panaszáradat jött tőle. De két nappal előtte meg minden a legnagyobb rendben volt - úgy érzékeltem.
Személyesen más volt a reakciója. Mikor lenyugodott, úgy tűnt, mintha egy kicsit megbánta volna. De most kivételesen túl hosszan tartott nála ez az erőteljesebb viharos dühkitörés, mint szokott.
Nem, független állapotúak vagyunk és felnőttek. Csak ő veszekedett én hallgattam.
Ez a dühkitörés nem túl sűrű tőle, de kb. havi egy alkalommal előfordul. Úgy vettem észre, hogy nem lett gyakoribb az utóbbi időben a szokásosnál.
Éppen az a lényeg, hogy személyesen nyugodtabb jóval nagy általánosságban. Csak telefonon vannak inkább dühkitörései.
Csak telefonon? Tudod miért? Mert az nem olyan személyes, mint amikor ténylegesen ott van melletted, de ez a gátlás le fog hullani, és személyesen is ordibálni fog, és még ki tudja mit.
A havi 1 alkalom meg egyébként is sok.
Semmi értelme ezzel a pasival folytatnod. AGresszív, ordibál és annyira nem is akar tőled semmit.
Amikor személyesen megjelent végre a kérésemre, nagyon fenyegető volt a magatartása és azt kérte, hogy hallgassunk inkább.
Valahogy nagy nehezen feloldódott a feszültség később. Sikerült a kedvére tennem és később már valóban leszelídült. Tényleg más volt a hangja a telefonban azután.
Lesz, ahogy lesz. Majd megoldja az idő.
" nagyon fenyegető volt a magatartása és azt kérte, hogy hallgassunk inkább."
Én biztos nem ismerkednék vele tovább. Neked sem kéne. Nem lesz ennek jó vége. Jó esetben szenvedsz vele 1-2 évet, rosszabb esetben 1-2 gyerek után ordibál, ver, vagy szó szerint agyon ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!