Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érveljek, ha nem vállal felelősséget?
A barátnőm semmiért nem vállal felelősséget soha. A semmiből úgy képes velem beszélni, mint akit a fenekéből rángatott elő és többször mondtam már neki ilyenkor, hogy nem lenne szabad senkinek így beszélnie senkivel. Erre mindig az a válasza, hogy "úgy beszélek veled ahogy akarok", vagy a kedvencem a "olyan a hangnemem amit kiváltasz a viselkedéseddel".
Ez utóbbira nem tudok érdemben reflektálni, pedig bicskanyitogató. Példákat szoktam felhozni, hogy a bíróságon is lehet ezzel érvelni, ha valaki kinyír valakit, hogy "hát ezt váltotta ki belőlem"...?
Egyszerűen röhej. Eltekintve attól, hogy itt adhatom a szépet, szerintem ez semmilyen körülmények között sem lehet kifogás arra, hogy hogy viselkedik az ember a másikkal.
Úgy beszél veled, ahogy akar, mert tudja, hogy úgyse mersz szakítani. Érvelhetsz, de semmi eredménye nem lesz. Ha nem tetszik, ahogy veled viselkedik, akkor egy megoldás van: szakíts. Ha nem szakítasz, akkor meg tűrjed, de csendben.
Ez van, amikor valaki csak a külső alapján választ párt.
Minek vagy benne egy toxikus kapcsolatban? Ez csak rosszabb lesz.
Addig örülj, ameddig nincs gyerek, utána még rosszabb lesz, és nem csak a saját életeteket teszitek tönkre, hanem ártatlan(ok)ét is.
Szóval azt javaslom, hogy add ki az útját, és ígérjen bármit is, ne inogj meg, mert lehet, hogy szabadkozni, ígérgetni fog, de egyáltalán nem fog megváltozni, ilyen a személyisége, és ilyen is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!