Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érveljek, ha nem vállal felelősséget?

Figyelt kérdés

A barátnőm semmiért nem vállal felelősséget soha. A semmiből úgy képes velem beszélni, mint akit a fenekéből rángatott elő és többször mondtam már neki ilyenkor, hogy nem lenne szabad senkinek így beszélnie senkivel. Erre mindig az a válasza, hogy "úgy beszélek veled ahogy akarok", vagy a kedvencem a "olyan a hangnemem amit kiváltasz a viselkedéseddel".

Ez utóbbira nem tudok érdemben reflektálni, pedig bicskanyitogató. Példákat szoktam felhozni, hogy a bíróságon is lehet ezzel érvelni, ha valaki kinyír valakit, hogy "hát ezt váltotta ki belőlem"...?

Egyszerűen röhej. Eltekintve attól, hogy itt adhatom a szépet, szerintem ez semmilyen körülmények között sem lehet kifogás arra, hogy hogy viselkedik az ember a másikkal.

dec. 9. 04:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed, azért ilyen, mert nem érvelsz elég jól? Azt gondolod, hogy ha elég jól elmagyaráznád, hogy rossz, amit csinál, akkor belátná, és abbahagyná? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Nem minden rajtad múlik. Tudod mi az, ami rajtad múlik? Hogy eltűröd-e.
dec. 9. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez már erősen szakítóok. “ úgy beszélek veled, ahogy akarok” Nem tisztel téged, valószínűleg csak játszik veled. Mi fogott meg benne egyáltalán? A külseje? Hiába érvelsz te neki akármit, felesleges
dec. 9. 09:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hiába érvelsz profibban mint egy ügyvéd, a maximum amit el fogsz tudni érni nála időről időre, hogy úgy tesz mintha igazad lenne, és akkor 1-2 napig látszólag oké lesz minden. Ő ilyen, nem fog változni, legfeljebb előadja rövid időre amiről tudja hogy látni szeretnéd, pl ha már nagyon túlfeszül a húr, és hogy ne dobd ki őt. Mert aki emberileg ezen a szinten van, arra a szép szó se hat. Gondolom állatba meg nem szívesen mennél le.

Tanulság, ha valaki nem vállalja a felelősséget sőt mindig a másik félre hárítja, azt a legjobb már az elején felismerni és otthagyni. Mielőtt még beindulna a kötődés.

dec. 9. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat már meghalt.

A nagy büdös helyzet az, hogy már csak az a kérdés, hogy ki dob kit, és mikor. Én nem várnám meg azt, hogy ő dobjon, hanem már most lépnék, hogy ne amortizáljon le még jobban.

Persze ha te szereted az alárendelt játékot a kapcsolatban minden téren, akkor rendben van. De ne hidd, hogy egy percig bármilyen téren is lelkiismeretfurdalása, gátlása lenne bármivel kapcsolatosan is, ideértve a megcsalást is, vagy az egyéb pl. anyagi kihasználást is.

Nekem ez nem kéne, de ha neked igen, akkor hajrá, jó szórakozást!

dec. 9. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:
A nőnek nem érdeke, hogy dobja, mert ő nem férfit akar, hanem lábtörlőt.
dec. 9. 11:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Attól még bármikor megunhatja lábtörlőként is. Míg persze simán lehet normális (szex)partnere is mellette.
dec. 9. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyél férfi és dobd ki azt a tyúkot, aki ilyen hangon beszél veled. Nőként írom ezt. Vérlázító.
dec. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!