Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szerintetek a párom?
Párom gyerekkora óta cukorbeteg. Most a héten rosszul van, ezért hazasieztem hozzá külföldről. Elvileg nem vette meg valamelyik gyógyszerért, lázas, hány, szerinte ez nem vírus.
Ja meg alig kap levegőt ami nem az első ilyen eset. Elvileg 2 éve 2x is bevitte a mentő, de nem találtak semmit, hazamehetett. Most lebeszélt, hogy orvost hívjak. Mintha totál felelőtlen mód azt várná, hogy majd minden megoldódik. Többször is mondtam már, hogy menjen el orvoshoz kivizsgáltatásokra, a válasza mindig: mikor? Magánra nincs pénzem.
Pedig ez vírusnak tűnik. Amúgy azon kívül, hogy pihen és sokat iszik, meg a tüneteket enyhíti, nem sokat tud tenni. Akkor se, ha cukorbeteg. Ő valószínűleg az a típus, aki lábtöréssel se megy orvoshoz, inkább begyalogol dolgozni. Nem fog megváltozni.
Annyit tudsz tenni, hogy kivaltod te a gyógyszerét, és nem cseszteted, hanem ràkérdezel, hogy mit ivott-evett, mikor került ágyba, minden gyógyszere ki lett-e váltva.
#1 két éve küldték haza, most lehet nem tennék...
Hívd ki a mentőket. A fulladás sose jelent jót. Ha meg csak vírus, legalább ezt is megtudtátok.
Ne legyen végül az, hogy feleslegesen mentél haza külföldről.
Megértem... nehéz. Nekem is van betegségem. Nem az élet jó része mikor gyógyszereken élsz, korlátozva vagy, stb... van, aki nehezen viseli.
Hogy hogyan lehet ráébreszteni, hogy ne hanyagolja el ezeket, figyeljen oda... én nem tudom. Ha ez nem elég, hogy a saját hibájából kerül ilyen állapotba, akkor mi? Mi ébreszti rá az ilyen embert!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!