Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom? Szerintem ezekbe nincs joga beleszólni....
Kötetlen munkaidőben dolgozom 6 órában, de a párom azt szeretné, hogy amikorra ő hazaér a munkából, addigra már ne dolgozzak, illetve ne menjek át mindennap Anyukámhoz...
Mindezeket azért kéri, hogy töltsünk együtt több időt, és ne csak a hétvégén...
Senki soha nem szólt bele abba mikor dolgozok mikor nem. Egy párom se volt ilyen. És forditca sem.
Ez teljesen magánügy.
Teljesen normális, ha több időt szeretne veled tölteni. Elvileg minden nap, munkaidő után együtt lehettek. Ehelyett csak a hétvégén. Több időt szánsz a külön elő anyádra, mint a párodra. Miért nem vele laksz akkor?
Természetes, hogy mindenkinek kell énidő, nincsenek a párok összenőve. De te inkább úgy tűnsz, hogy bármi mást szívesebben csinálsz, csak a pároddal ne kelljen ennél többet lenni.
Nem írtad ki, melyikőtök a férfi és melyik a nő.
Ha te vagy a férfi, akkor normalis, ha a páod több időt akar veled tölteni, hatalmas red flag vagy.
Ha te vagy a nő, akkor ne hagyd, hogy a lúzer pasikád dirigáljon, hatalmas red flag a pasi.
#2-es szerintem leírta, amit én is írtam volna.
Ha kötetlen a munkaidőd, akkor miért nem időzited úgy azt a 6 órát, hogy délután már tudjatok együtt lenni? Hogy anyukádhoz milyen gyakran mész, azt nem mondtad, de ha ezt már szóvá tette a párod, valószínűleg túl gyakran.
Sztem nő a kérdező.
Attól még, hogy anyudhoz mész, miért nem tudsz este a pároddal találkozni??
Férjem pont ilyen, szereti, ha itthon vagyok, amikor hazaér. Meg a meleg kaját is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!