Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a párom? Szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom? Szerintem ezekbe nincs joga beleszólni....

Figyelt kérdés

Kötetlen munkaidőben dolgozom 6 órában, de a párom azt szeretné, hogy amikorra ő hazaér a munkából, addigra már ne dolgozzak, illetve ne menjek át mindennap Anyukámhoz...

Mindezeket azért kéri, hogy töltsünk együtt több időt, és ne csak a hétvégén...

okt. 28. 06:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%

Senki soha nem szólt bele abba mikor dolgozok mikor nem. Egy párom se volt ilyen. És forditca sem.

Ez teljesen magánügy.

okt. 28. 06:41
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen normális, ha több időt szeretne veled tölteni. Elvileg minden nap, munkaidő után együtt lehettek. Ehelyett csak a hétvégén. Több időt szánsz a külön elő anyádra, mint a párodra. Miért nem vele laksz akkor?

Természetes, hogy mindenkinek kell énidő, nincsenek a párok összenőve. De te inkább úgy tűnsz, hogy bármi mást szívesebben csinálsz, csak a pároddal ne kelljen ennél többet lenni.

okt. 28. 06:41
 3/18 anonim ***** válasza:
14%

Nem írtad ki, melyikőtök a férfi és melyik a nő.

Ha te vagy a férfi, akkor normalis, ha a páod több időt akar veled tölteni, hatalmas red flag vagy.

Ha te vagy a nő, akkor ne hagyd, hogy a lúzer pasikád dirigáljon, hatalmas red flag a pasi.

okt. 28. 06:51
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
#3aska nagyon túltolta az iróniát…
okt. 28. 07:47
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

#2-es szerintem leírta, amit én is írtam volna.

Ha kötetlen a munkaidőd, akkor miért nem időzited úgy azt a 6 órát, hogy délután már tudjatok együtt lenni? Hogy anyukádhoz milyen gyakran mész, azt nem mondtad, de ha ezt már szóvá tette a párod, valószínűleg túl gyakran.

okt. 28. 08:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nő a kérdező.

Attól még, hogy anyudhoz mész, miért nem tudsz este a pároddal találkozni??

Férjem pont ilyen, szereti, ha itthon vagyok, amikor hazaér. Meg a meleg kaját is.

okt. 28. 08:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, írtad, hogy minden nap mész anyudhoz. Ha nem ellátásra szoruló, beteg emberről van szó, én is sérelmezném, ha ott baxod a rezet, ahelyett, hogy velem lennél.(#5 voltam).
okt. 28. 08:16
 8/18 anonim ***** válasza:
24%
Nem normális, de te mégis vele vagy...
okt. 28. 08:51
 9/18 anonim ***** válasza:
40%
Senkinek nem engedném hogy beleszóljon ezekbe a dolgokba
okt. 28. 09:06
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Sztm meg érthető...
okt. 28. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!