Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom? Szerintem ezekbe nincs joga beleszólni....
Kötetlen munkaidőben dolgozom 6 órában, de a párom azt szeretné, hogy amikorra ő hazaér a munkából, addigra már ne dolgozzak, illetve ne menjek át mindennap Anyukámhoz...
Mindezeket azért kéri, hogy töltsünk együtt több időt, és ne csak a hétvégén...
Szerintem az a nem normális, hogy felnőtt ember létedre még mindig nem tudtál leválni anyukádról (ezt egyébként így, kisbetűvel kell írni).
Gondolom nekem sincs jogom feltenni a kérdést, hogy neked minek párkapcsolat, ha minden is elsőbbséget élvez.
Feltételezem, a párodnak ahhoz joga van, hogy esténként kielégítse az igényeidet, de neki nincs joga a saját igényeit megfogalmazni. Gratulálok, nagyszerű ember lehetsz.
#13 A saját anyuját írhatja nagybetűvel, én is úgy írom. Ahogy azt is, hogy a Kedvesem.
#12 Nem írta a kérdező, hogy ki a nő és ki a férfi a történetben.
Kérdező, kötetlen munkaidőt könnyebb a saját szád íze szerint beosztani, de én biztos figyelnék arra, hogy mikor a párom dolgozik, akkorra időzítem anyukámat, és esténként meg vele lennék. Nekem is kevés lenne csak a hétvége a párommal.
N
Igen, normális. Mivel úgy írod, hogy ezt szeretné, tehát nem megköveteli tőled, és még az indoka is megfelelő, hogy több időt tölthessetek együtt.
Azt egyáltalán nem értem, hogy miért nem lehet a munkát úgy időzíteni, ha egyszer kötetlen időbeosztásod van, hogy ne dolgozz, amikor hazajön. Anyukádhoz átmenni, ez soktényezős dolog: miért kell minden nap átmenni, és milyen távolságra, mennyi időre? Erre csak több információ ismeretében lehetne innen bármit válaszolni, a párod nyilván birtokában van ezeknek az információknak.
Úgy gondolom, egy párkapcsolatban kell kompromisszumkészség. Kell tudni egy kicsit neked is engedni, meg neki is. Nem pedig azon filozofálni, hogy normális-e ilyet kérni, meg hogy van-e joga beleszólni (egy kérés ugyebár még nem beleszólás).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!