Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a párom? Szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom? Szerintem ezekbe nincs joga beleszólni....

Figyelt kérdés

Kötetlen munkaidőben dolgozom 6 órában, de a párom azt szeretné, hogy amikorra ő hazaér a munkából, addigra már ne dolgozzak, illetve ne menjek át mindennap Anyukámhoz...

Mindezeket azért kéri, hogy töltsünk együtt több időt, és ne csak a hétvégén...

okt. 28. 06:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Normális az, hogy többet szeretne veled lenni. Ha te nem, akkor már nincs is miről beszélni.
okt. 28. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális, de nem azért mint te gondolod. Hanem azért mert már rég ki kellett volna téged dobni ha te nem akarsz rá időt szánni és nem megmondani neked, hogy figyelj már rá oda. Érződik, hogy egyáltalán nem szereted őt, neked ő csak van, hogy valaki legyen és anyuci pici kisfia vagy mert vele vagy állandóan. Nem igazán kesz lesz nő aki neked ezt el fogja tűrni a végtelenségig. Szóval készülj fel rá ha nem akarsz szakítani, hogy hamarosan ő fog veled. :)
okt. 28. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az a nem normális, hogy felnőtt ember létedre még mindig nem tudtál leválni anyukádról (ezt egyébként így, kisbetűvel kell írni).

Gondolom nekem sincs jogom feltenni a kérdést, hogy neked minek párkapcsolat, ha minden is elsőbbséget élvez.

Feltételezem, a párodnak ahhoz joga van, hogy esténként kielégítse az igényeidet, de neki nincs joga a saját igényeit megfogalmazni. Gratulálok, nagyszerű ember lehetsz.

okt. 28. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért mész át minden nap anyukádhoz, beteg?
okt. 28. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

#13 A saját anyuját írhatja nagybetűvel, én is úgy írom. Ahogy azt is, hogy a Kedvesem.

#12 Nem írta a kérdező, hogy ki a nő és ki a férfi a történetben.

Kérdező, kötetlen munkaidőt könnyebb a saját szád íze szerint beosztani, de én biztos figyelnék arra, hogy mikor a párom dolgozik, akkorra időzítem anyukámat, és esténként meg vele lennék. Nekem is kevés lenne csak a hétvége a párommal.

N

nov. 5. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Szólt valamiért ami zavarja. Nagyon is jól tette. Szeretne Veled több időt tölteni, mert szeret Téged, viszont Te nem vagy nem igazán szereted. Ha nem változtatsz nagyon gyorsan, nagyon is jogosan szakít Veled.
nov. 6. 03:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egy normális, egészséges felnőtt párkapcsolatban több időt töltesz a pároddal, mint a szüleiddel, max. akkor nem, ha anyukádat ápolni kell, de teljesen őszintén, akkor meg az a leghasznosabb megoldás, ha szakértő ápoló van anyukád mellett. Az, hogy abba beleszól, mikor dolgozol, már annyira nem szimpatikus, mert te tudod, hogy mikor praktikus a munkád során. De az, hogy hétvégén összejártok összvissz, az nem egy egészséges felnőtt párkapcsolat. Én max. 20-21 éves koromban lettem volna ezzel oké.
nov. 6. 17:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Mivel úgy írod, hogy ezt szeretné, tehát nem megköveteli tőled, és még az indoka is megfelelő, hogy több időt tölthessetek együtt.

Azt egyáltalán nem értem, hogy miért nem lehet a munkát úgy időzíteni, ha egyszer kötetlen időbeosztásod van, hogy ne dolgozz, amikor hazajön. Anyukádhoz átmenni, ez soktényezős dolog: miért kell minden nap átmenni, és milyen távolságra, mennyi időre? Erre csak több információ ismeretében lehetne innen bármit válaszolni, a párod nyilván birtokában van ezeknek az információknak.

Úgy gondolom, egy párkapcsolatban kell kompromisszumkészség. Kell tudni egy kicsit neked is engedni, meg neki is. Nem pedig azon filozofálni, hogy normális-e ilyet kérni, meg hogy van-e joga beleszólni (egy kérés ugyebár még nem beleszólás).

nov. 27. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!