Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha tovább ott maradok egy
“buliban”, mint a párom? (Pl. házibuli)
Figyelt kérdés
A párom nagyon otthonülős típus, meg nagyon korán elálmosodik, így nem igazán tudunk együtt jót “bulizni”, amit én nagyon igényelnék. Ne discora gondoljatok, csak valami kisebb összejövetel haveroknál/társas est/esetleg egy nagyobb házibuli.
Nagyon “visszafogva” érzem magam, mert engem a társasági események töltenek fel; imádok beszélgetni emberekkel stb. Mióta együtt vagyunk ez az oldalam kicsit “kihalt”, mert ő mindig elég korán haza akar menni, nem olyan felszabadult; látom, hogy már aludna inkább és mindig előbb hazamegyünk mint ameddig én szívem szerint maradnék. Ugyanannyit dolgozunk, ezek hétvégi programok.
Illetve sokkal kevesebbet megyünk bárhova, mint amilyen életvitelt egyedül éltem. (Nem bulikra értem, hanem séták, színház, túrázás, edzés stb.)
szept. 28. 23:37
2/10 A kérdező kommentje:
Hozzátartozik, hogy nem együtt lakunk, és csak hétvégente 3 napokat találkozunk, tehát ilyen helyzetekben nálam lakik, így nyilván hazajövünk együtt.
szept. 28. 23:40
3/10 anonim válasza:
Szeritnem ti nem illetek össze..
szept. 29. 01:28
4/10 anonim válasza:
#3 Szerintem sem.
szept. 29. 08:59
5/10 anonim válasza:
Kinek mi a normális.
szept. 29. 09:23
6/10 anonim válasza:
Nálunk ez alábbiakként működne és távkapcsolatomban működött is. Megvárna a lakásomba, ő lelépne előbb, aznapon nem vagyunk együtt. Ez felesleges problémagyártás kreatív gondolkodás helyett és csak ezért nem fog működni. S ha a tippeimre megsértődik a másik fél, akkor mehet is. :-)
szept. 29. 11:26
7/10 anonim válasza:
úgy oldjátok meg, ahogy nektek jó. attól, hogy egy pár vagytok, nem kötelező mindenhová együtt menni, nem kell összeragadva lenni.
oké, hogy ilyen téren nem annyira passzoltok, de gondolom, sok más téren meg igen, különben nem lennétek együtt.
szept. 29. 13:12
8/10 anonim válasza:
(mondjuk most nézem, hogy nem csak a bulik maradnak ki, hanem séták, meg kábé minden - hát igen, így érthető a hiányérzet)
szept. 29. 13:13
9/10 felkelhetetle válasza:
Szerintem elpusztult a párod, nem tudom hány évesek lehettek, de azt hiszem a leírtak alapján, ő koravén.
okt. 1. 09:55
10/10 anonim válasza:
Én is inkább ez az otthon ülős fajta vagyok, de szerencsére a párom is ( bár azért ő sokkal inkább igényli néha az emberek társaságát). Eleinte próbált is magával vinni szintén ilyen kisebb haveri összejövetelekre vagy rendezvényekre amikre volt, hogy mentem, de nem éreztem ott jól magam. Azóta mi külön oldjuk meg. Ami olyan arra persze közösen megyünk, de neki is jobb ha nem vagyok ott ( mert addig marad ameddig jól érzi magát ) és én is egyedül megyek fenntartani a kapcsolatot azzal a kevés emberrel. Szerintem ez így simán működhet, felesleges a másikra erőltetni ezt. Amikor ilyen van, ne legyen ott inkább nálad és akkor nincs ebből gond
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!