Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért rajtam vezeti le a stresszt, ha itt a kislánya?
Párom (33F) kislánya 4 éves. Párom anyukája, nagymama neveli a kislányt. A vérszerinti anyukája nem érdeklődik túlzottan a lánya iránt. Párom meg két műszakban dolgozik, ezért “neveli” a nagymama. És leginkább a nagyinál lakik/él. Mostanában jöttem rá, hogy amikor páromnál van a gyerek, akkor folyamatosan belém áll és veszekedik velem. A saját gyereke stresszeli. Én megmondtam már neki, hogy engem ne keverjen bele, mert nem én vagyok a hibás emiatt. Az elején higgadtan kezeltem és megkértem, hogy szépen beszéljen velem és beszéljük meg normálisan a problémákat, de egyszerűen lehetetlen. Nem tudja levetkőzni a bunkó stílusát és a végén már nekem is elfogy a türelmem és utána nem vagyok “úrinő” aki mindent elvisel.
Én 3 műszakban dolgozom. Múlt héten 2. műszakban dolgoztam (14-22) és kb éjfélre estem haza. A párom akkor nem dolgozott és volt két nap szabadnapja, és megkapta a lányát. Amikor haza estem éhesen, fáradtan a kislánya felkelt és a párom próbálta vissza altatni. Amikor úgy tűnt, hogy sikerült kijött hozzám, mert én elkezdtem enni. Kérdeztem, hogy nekem nem hagytak ételt, mert láttam valami jó füstölt húst vettek valahol. Mondta, hogy nem. Rendben van akkor gondoltam. Utána kb minden 20. percben felébredt a lánya és mindig a párom ment be hozzá. Ezután nekem esett, hogy miért nem jöttem oda egyből, amikor hazaértem, hogy altassuk vissza együtt a lányát. És még azért is számon lettem kérve, mert elkezdtem enni és ez zajjal járt. Nekem ott elborult az agyam és elkezdtünk veszekedni. Másnap vitte oviba a lányát és kérdezte, hogy velük tartok. Mondtam, hogy nem a tegnapi miatt, amiért úgy viselkedett velem. Erre is kiakadt és mikor hazajött megint elkezdtünk vitázni.
Én már nem értem az egész helyzetet.
És a tököm kivan már vele. Miért rajtam vezeti le ezt az egészet? Miért nem tud rendesen, normálisan beszélni velem?
szűzmárja...
Hát ez van.
Vagy elviseled mert ő életed szerelme...vagy elhagyod.
Nő sem kell gyerekkel.
Ez nincs mindenkinek kitalálva.
Jo nagy paraszt vagy ,latszik neked nincs gyereked !!!!
Ott egy 4 éves kislsny, akinek szeretetre lenne szuksege. Torodesre. Nyilván az ő kis lelke is stresszben van,valószínűleg ezért ebred fel ejjel annyiszor
Te meg ahelyett hogy biztonsagot, szeretetet nyujtanal a számára ,azzal " bünteted" hogy nem kisered el oviba ,nem altatod el,nem foglalkozol vele.
Az meg hogy nem hagytak neked kajat??? Meg füstölt hust ??
Na ne legyünk mar ekkora patasztok. Irigy vagy ,megenned még a szrt is ha nem lenne büdös.
Csak a szegeny kislanyt sajnálom.
Keress olyant akinek nincs gyereke mert így csak egy k.ibaszott gonosz mostoha vagy
Remelem sosem lesz gyereked mert gonosz a lelked.
A párod meg hogy csak tudd, nem a kislany miatt stresszes, nem azért veszekszik veled hanem valószínűleg azért ahogy bansz/ nem bansz a lanyaval.
Nem mindenkinek való a mostoha szerep. Neked sem !!!
Keress mást vagy legyél egyedül es zabald a füstölt hust! -_-
6-os, elárulod, miért kéne a kérdezőnek egy számára tök idegen gyereket oviba kísérgetni???
Nem az ő dolga.
8, nem , nem kotelezo.
De hogy legyen egy normális, harmonikus kapcsolat a felek között ha a nő idegenkent tekint a párja gyerekere???
Nem azt mondom hogy szeretni kell ,de én idegenkent annyira sajnálnám azt a kislányt hogy igenis mindent megtennek azért hogy jól érezze magát, szeretve legyen azon a pár napon amikor nálunk lenne.
Nem.hiszem el hogy néha néha nem lehet normálisan viselkedni egy kisgyerekkel.
A kérdező szerintem még a kaját is sajnálja tőle mert ő így nem tudott eleget zabálni.
Rwmelem a pasi kidob hamarosan és talál egy normális not.
Tudod az elején nagyon sokat foglalkoztam a gyerekkel. Altattam, fürdettem, próbáltam tanítani, játszottam vele, esti mesét olvastam neki. Nagyon sok mindent csináltam vele. DE, ha azt látom, hogy az apja szarik bele és nem foglakozik vele, mert neki jó, ha van valaki aki foglakozik a lányával addig is tud pihenni vagy mást csinálni akkor én is kezdek beleszarni. Kegyetlen leszek, de nem én akartam a gyereket. Engem ne nézzenek már ingyen gyerekcsősznek.
Vagy vegyem magamhoz egy számomra ismeretlen gyereket, három műszakban? Ne vicceljünk már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!