Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori nalatok kapcsolatban a verekedés, pofozkodás?
Figyelt kérdés
Kort meg nemet is irjatok.dec. 7. 09:17
1/20 Fragments of Fantasy válasza:
Soha nem ütöttem meg senkit sem egy kapcsolatban. Nem is tervezem. Régen rossz, ha már "gyakori".. sőt akkor is, ha egyszer is megtörténik akár.
3/20 anonim válasza:
Igen, ciki vagy nem de az asszony elég harcias, domináns típus, szóval az túlzás hogy gyakori, de néha előfordul.
4/20 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen, de a nem ma barnult és/vagy tahóknál ez bármikor előfordul.
5/20 anonim válasza:
Komolyan, dühből, ártó szándékkal még sosem nyúltunk egymáshoz. És nem csak ütésre gondolok - sosem löktük vagy ragadtuk meg a másikat, nem volt példa olyanra, hogy haragból értünk volna a másikhoz.
Playfightolni viszont gyakran szoktunk. Kicsit gyerekes, de néha nyúzzuk egymást.
6/20 A kérdező kommentje:
Ilyen nalam is volt. Meg szeretet pofon. De ettol nem fordulok rendorseghez
dec. 7. 10:47
7/20 anonim válasza:
Jézusom. Nem. Nem is kezdenék/maradnék agresszív emberrel.
9/20 anonim válasza:
Nem tudom, a "szeretetpofon" mit jelent, engem aggasztana, ha erre lenne egy ilyen szavunk :D
Sosem ütöttük meg egymást. Játékból sem. Mi nem az a népréteg vagyunk.
10/20 anonim válasza:
Tegnap lekönyököltem a fejét ahogy bújt hozzám 🤣 Nyilván véletlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!