Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyakori nalatok kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori nalatok kapcsolatban a verekedés, pofozkodás?

Figyelt kérdés
Kort meg nemet is irjatok.

dec. 7. 09:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy szeretet pofon. Akit szeretünk, azt soha nem pofoznánk meg. Döbbenetes nekem ez a kérdés, nyilván soha nem fordul elő, hogy a párommal bántalmazzuk egymást. Exnél fordult elő, ott tudatosodott bennem, hogy azonnal menekülni kell. Olvasgass kicsit, esetleg egy anonim üzenetet is küldhetsz nekik:

[link]

dec. 7. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
??? Nem. Ha csak egyszer is megtörténne, azonnal vége lenne a kapcsolatnak, de civilizáltabbak vagyunk ennél szerintem, nem nagyon fog előfordulni ilyesmi.
dec. 7. 13:02
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
a pénz számolva az asszony verve jó…
dec. 7. 13:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Bunyo karácsonyig
dec. 7. 14:12
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

3# én úgy bsznm ki az ilyen nőt hogy ripittyára törne. Nálunk anyám verte apámat az meg lúzer tűrte. Ocsmány az ilyen nő, hogy rohadna meg.

Ha van eszed megszabadulsz az ilyentől mert egy idő után ha akarsz se tudsz mert teljes függést fog kialakítani tőle és úgy hogy észre sem veszed.

Még akkor is ha gyerekeitek vannak, dobd ki.

dec. 7. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Persze...most a kérdést olvasva oda is csaptam neki 😆 ma még elmaradt eddig.
dec. 7. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
Minden reggel pofonnal kell kezdeni, hogy tudja az asszony ki a fönök
dec. 8. 08:13
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Kaptam már pofont, de én sosem adtam. Nem ütök meg nőt, különösen olyat, akit szeretek.
dec. 9. 06:54
 19/20 Senior Séf ***** válasza:
69%
Soha nem történt közöttünk tettlegesség, de azért nem tudtam kihagyni a figyelmeztetést, hogy egy hete készült el a protkóm, és több mint 600e Ft érték van a számban...D
dec. 9. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
66%
Én belebokszoltam a mellkasába, nagyon ruganyos volt, mivel izmos. Az még a legelején volt 5 évvel ezelőtt. Erre ő megfogta a csuklóm és harcképtelenné tett. Aztán hozzávágtam a zokniját. Azóta nem történt tettlegesség.
dec. 19. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!